1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Finale Play-offs H1: Kaartverkoop start vanavond om 21.00 uur

20-5-2024
Nieuwsafbeelding
Aftellen maar, want onze kaartverkoop voor de Tulp Hoofdklasse finale start om 21.00 uur. Onze tegenstander is Kampong. Voor beiden wedstrijden deze finale is er kaartverkoop, dus vergeet ook niet je kaartje voor de uitwedstrijd te scoren! Ook die link is vanaf 21.00 uur beschikbaar.
We houden je op de hoogte!


Het programma:
💚 Zaterdag 25 mei, 16.00u, Rotterdam - Kampong
🔵 Zondag 26 mei, 16.00u, Kampong - Rotterdam


Onze kaartprijzen:
  • Tickets (online) volwassenen: €17,50 + administratiekosten
  • Jeugd tot en met 17 jaar: €1,00
    • Waarom nu wel kaartverkoop voor jeugd? We moeten zicht houden op hoeveelheid jeugd, maar het is met 1,00 dus wel zo goed als gratis (dit dekt onze administratiekosten per kaartjes). Er is maar een beperkt aantal jeugdkaarten beschikbaar, op = op!
  • Kaartjes aan de deur zaterdag: €20,-
LET OP: voor ALLE kaarten geldt, op = op. Wees er dus op tijd bij. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn op de dag zelf, dan zijn de kaarten aan de deur 20,-

De hockey zaterdag: aankomende zaterdag hebben we ook gewone jeugdwedstrijden. Hoe gaan we hiermee om?
Er zijn een aantal wedstrijden verplaatst om plek te maken op het stadion. We doen verder ons best om wedstrijden te schuiven om zoveel mogelijk te schuiven om alle thuisspelende teams de mogelijkheid te geven om de wedstrijd te zien. Helaas kunnen we niet garanderen dat dit voor alle teams lukt.
Belangrijk: Er zal zeer beperkt parkeerruimte zijn. Kom met de fiets en spreek voor het verzamelen voor een uitwedstrijd af op een andere plek dan het complex!
Voor onze bezoekende jeugdteams: ook voor jullie is er zeer beperkt plek. Kom alsjeblieft met zo min mogelijk auto’s (als het even kan op de fiets!).

Vrijwilligers gezocht!
We kunnen zeker nog vrijwilligers gebruiken. Wil jij helpen in de fanshop, met de kaartcontrole, of op een andere manier helpen om deze finale in goede banen te leiden? Meld je dan bij [email protected].

Wees er HEEL snel bij, want deze kaarten gaan straks HARD over de toonbank! Dus, tot zaterdag – en vergeet niet je groenste shirt aan te doen!

Foto: Ruud Stork
Voorwaarden & disclaimer