1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Lennard Poillot gaat aan de slag als assistent-coach van Dames-1

11-6-2024
Nieuwsafbeelding
Lennard is een ervaren trainer/coach die 7 jaar assistent van HDM Dames 1 is geweest in de Tulp Hoofdklasse. Na 7 jaar maakte hij de overstap naar Victoria Dames 1 als hoofdcoach. Met Victoria Dames 1 promoveerde hij in 2019 naar de Tulp Hoofdklasse. Het afgelopen jaar is hij assistent-coach geweest bij Heren 1 van HDM. Daarnaast is Lennard vele jaren verantwoordelijk geweest voor de jeugdopleiding van HDM. 

Koen van der Kaa, bestuurslid Tophockey: ‘Wij zijn heel blij dat Lennard de rol van assistent naast Jordy op zich gaat nemen waarmee hij zijn schat aan kennis, ervaring en vaardigheden volledig kan inzetten voor de verdere ontwikkeling en doorgroei van Dames 1. Daarnaast gaat Lennard zich breder inzetten in de Jeugdlijn van HC Rotterdam met als doel om de topjeugdopleiding verder te professionaliseren en onze talenten te begeleiden in de doorstroom naar Dames 1’. 

Lennard kijkt ernaar uit om bij HC Rotterdam te starten: ‘Mijn opgedane ervaringen bij ‘blauw’ (HDM) en ‘geel’ (Victoria) lijkt mij de ideale mix voor ‘groen’: HC Rotterdam! Met het inrichten van deze functie (assistent én jeugdlijn) aan zowel de jongens (Lars Verboom) als de meisjeskant, kiest het bestuur van Rotterdam voor een duidelijke richting waar ik mij uiteraard goed in kan vinden. Verder gewoon heel veel zin om met een leuke groep mensen samen te gaan werken. Op naar het volgende seizoen!’. 

HC Rotterdam is erg blij met de nieuwe samenstelling van de staf van Dames 1 waarmee we met veel vertrouwen de toekomst tegemoet zien. 

Reacties

Simone van den Akker
Welkom Lennard en samen met Jordy veel succes gewenst met de dames

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer