1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

๐Ÿค HC Rotterdam versterkt samenwerking met Bannerstunter

28-6-2024
Nieuwsafbeelding
HC Rotterdam heeft recentelijk een verlenging van de sponsorovereenkomst gesloten met Bannerstunter, waarmee de langdurige samenwerking tussen beide partijen verder wordt versterkt. Bannerstunter, al jarenlang een trouwe partner van HC Rotterdam voor het vervaardigen en leveren van sponsordoeken en andere reclame-uitingen, zal nu als officiรซle sponsor nog meer zichtbaar zijn op het terrein van de club. De verlengde overeenkomst biedt beide partijen nog meer mogelijkheden om van de samenwerking te profiteren en gezamenlijk op te trekken. 

Patrick Dammers, eigenaar van Bannerstunter, Sander van den Ouden van de sponsorcommissie, en Jac Bressers, voorzitter van HC Rotterdam, hebben allen hun enthousiasme uitgesproken over deze versterkte samenwerking. โ€˜Deze verlenging van de sponsorovereenkomst markeert een belangrijke stap in onze relatie met Bannerstunter,โ€™ zegt Jac Bressers. โ€˜We kijken uit naar de voordelen en successen die deze samenwerking zal brengen.โ€™

HC Rotterdam is blij met de voortzetting van deze succesvolle samenwerking en kijkt uit naar een toekomst vol nieuwe mogelijkheden.

๐˜–๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ: ๐˜š๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜–๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ (๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ด) ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜—๐˜ข๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ค๐˜ฌ ๐˜‹๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด (๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ด)

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer