1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Start verkoop seizoenskaarten!

16-8-2024
Nieuwsafbeelding

Koop nu je seizoenskaart voor seizoen '24-'25 en zie onze toppers in actie! 

Ben jij ook dit jaar weer op de tribunes te vinden van de wedstrijden van Dames-1 en Heren-1? Koop dan nu alvast je seizoenskaart! Met een seizoenskaart à € 75,00 kun je altijd naar de thuiswedstrijden** van Dames-1 en Heren-1. Voor bezoekers t/m 17 jaar is ook dit jaar de toegang tot de wedstrijden gratis. 

Je koopt je seizoenskaart via de HC Rotterdam ticketshop

Geen seizoenskaart, maar wel komen kijken? 

Ook dit jaar kun je natuurlijk weer gewoon losse kaartjes kopen voor wedstrijden van onze topteams. Hoe zat dat ook al weer? 

 

  • 0 t/m 17 jaar: gratis entree
  • 18+: kaartje € 8,50*
  • Super Sunday = 1 kaartje voor twee wedstrijden voor € 10,00
  • Alle toeschouwers betalen entree: volwassen leden, bestuur, sponsoren, ouders van spelers en toeschouwers van de tegenpartij.
  • Alleen spelers, staf, officials, pers, ballenkinderen, (bar)personeel en senioren die een thuiswedstrijd spelen, hebben gratis toegang.
  • De opbrengst gaat naar Dames-1 en Heren-1.
  • Gedurende het seizoen zullen wij diverse entertainment-activiteiten organiseren.
  • Elke dinsdag voor een thuiswedstrijd zijn de kaarten online beschikbaar.

 ** Met uitzondering van eventuele Play-Offs/Play-Outs.

Waarom ook alweer kaartverkoop?

We hebben als club de ambitie om zowel Dames-1 en Heren-1 op het hoogste niveau te laten spelen. Dat vraagt een investering dat voor het grootste deel gedekt wordt door sponsoring. Om deze ambitie duurzaam verder te ontwikkelen, zijn we op zoek gegaan naar alternatieve inkomsten. Deze inkomsten zullen worden ingezet voor faciliteiten voor onze topteams, denk daarbij bijvoorbeeld aan: een performance coach en toegepaste inspanningsfysiologie.

Het invoeren van toegangskaarten is een discussie die al jaren wordt gevoerd. Hockey staat bekend om zijn familiaire karakter waarmee entreegeld een afbreuk zou doen aan de open sfeer. Aan de andere kant heeft hockey zich ontwikkeld tot een professionele sport, waarbij veel van de tophockeyers een groot deel van hun tijd aan hockey besteden. Voetbal wordt daarbij als voorbeeld genoemd, waar al op veel lagere niveaus toegangskaarten worden verkocht voor wedstrijden van het eerste team.

Hoe werkt de kaartcontrole? 

Je kaartje wordt gescand bij de controle in het clubhuis; dit kan met de QR-code op je telefoonscherm, in je wallet of als je het hebt uitgeprint. Er zijn geen vaste plaatsen, dus je kan zelf een plek zoeken op een van beide tribunes.

Loop jij hierdoor tegen een financiële uitdaging aan, terwijl je wel graag van tophockey wilt genieten? Laat het ons via [email protected] even weten.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer