1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Sponsorbeleid HC Rotterdam Tenue

30-8-2024
Nieuwsafbeelding

Het nieuwe tenue van HC Rotterdam is vanaf 30 augustus verkrijgbaar in de DAKA winkel. Op het thuisshirt zijn verschillende sponsoren te vinden. Het uitshirt heeft alleen ABN AMRO op de voorkant. Om alles qua sponsoruitingen op de kleding te reguleren is daar een beleid voor geschreven. Dit beleid is hieronder te vinden.


Alleen met goedkeuring van de sponsorcommissie mogen teams kleding dragen met reclame-uitingen van sponsors tijdens en rondom wedstrijden. Sponsoruitingen mogen namelijk niet in conflict zijn met de belangen van andere sponsoren en partners van Hockeyclub Rotterdam en de reclameboodschappen moeten passen bij de aard van de vereniging.

Het logo van HC Rotterdam kan alleen gebruikt worden op officiële HC Rotterdam kleding van Osaka. Dit logo is exclusief verkrijgbaar bij Daka.

Sponsors kunnen zelf kiezen wie de goedgekeurde textielbedrukking uitvoert. Hockeyclub Rotterdam werkt nauw samen met Creator Meeting Support.

In gevallen waarin teams door derden worden gesponsord, anders dan met kleding, en er tegenprestaties worden verlangd, is overleg met en toestemming van de sponsorcommissie vereist.

Als leden of teams zich niet aan dit sponsorreglement houden, worden zij hierop aangesproken door de sponsorcommissie en/of het bestuur. Zo nodig worden passende maatregelen genomen.

Bij onduidelijkheden over dit reglement, de uitleg, uitgangspunten of consequenties, treedt de sponsorcommissie in overleg met het bestuur van Hockeyclub Rotterdam. Dit reglement kan door het bestuur van Hockeyclub Rotterdam worden aangepast indien nodig, bijvoorbeeld bij wijzigingen in het bondsreglement.

Team(kleding)sponsoring is binnen HC Rotterdam onderverdeeld in de volgende percelen.

- Heren 1 en Dames 1

- Topjeugd

- Breedtesport

- Trimhockey & Sevens


De sponsormogelijkheden worden hieronder per perceel besproken.

Heren 1 en Dames 1

Deze teams maken gebruik van de officiële HC Rotterdam kledinglijn van Osaka met het HC Rotterdam logo. Spelers en begeleiders van (top)teams die kleding van de club ontvangen, moeten tijdens alle wedstrijden en sportevenementen gerelateerd aan Hockeyclub Rotterdam uitsluitend de door de club vastgestelde kleding en artikelen gebruiken. Deze verplichting geldt ook voor fotosessies, interviews, huldigingen, etc. waar gesponsorde kleding wordt gedragen, inclusief uitingen op social media.

Wedstrijdtenue, trainingspakken en andere kleding

Het is uiteraard mogelijk om te sponsoren door middel van uitingen op het wedstrijdtenue (wit/groen shirt, groene broek/rok, sokken). Dit bespreken we graag met u.

Topjeugd

Onze Topjeugd bestaat uit JO18-1, MO18-1, JO16-1, MO16-1, JO14-1, MO14-1, , JO12-1 , JO12-2, MO12-1, MO12-2. Deze teams maken gebruik van het officiële HC Rotterdam wedstrijdtenue van Osaka met het HC Rotterdam logo.

Wedstrijdtenue

Het is mogelijk om de gehele topjeugd-lijn te sponsoren door middel van uitingen op het wedstrijdtenue (wit/groen shirt) Dit bespreken we graag met u.

Trainingspakken en andere kleding

Het is mogelijk om trainingspakken en andere kleding voor individuele teams te sponsoren maar dit moet dan wel altijd officiële HC Rotterdam kleding van Osaka zijn. Hiervoor vraagt HC Rotterdam geen financiële bijdrage. Er moet wel toestemming gegeven zijn door de sponsorcommissie.

Breedtesport

Ook voor de breedtesport zijn er vele mogelijkheden tot sponsoring en uitingen bij HC Rotterdam.

Wedstrijdtenue

Het is mogelijk om de gehele breedtesport-lijn te sponsoren door middel van uitingen op het wedstrijdtenue (wit shirt). Dit bespreken we graag met u.

Trainingspakken en andere kleding

Het is mogelijk om trainingspakken en andere kleding voor individuele teams te sponsoren.

Hiervoor vraagt HC Rotterdam geen extra financiële bijdrage als het kleding van Osaka betreft.

Uiteraard is het ook mogelijk te sponsoren op andere kleding dan Osaka. Voor sponsoruitingen op kleding anders dan Osaka vraagt HC Rotterdam een bijdrage van €450,- exclusief btw per team per jaar. Op deze kleding kan het HC Rotterdam logo niet gebruikt worden.

Trimhockey en Sevens

Ook voor deze competities zijn er uitgebreide mogelijkheden tot sponsoring. Dit geldt voor zowel kleding als andere zaken. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie.

Voor vragen kun je contact opnemen met de sponsorcommissie. Dit kan via [email protected]

Voorwaarden & disclaimer