1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

ABN AMRO Hockey Weekend op HC Rotterdam

2-9-2024
Nieuwsafbeelding

Aankomend weekend zal het ABN AMRO Weekend plaatsvinden op HC Rotterdam! Op vrijdag 6 september worden onder andere de halve finales van de mannen gespeeld. Deze wedstrijden beginnen om 18:00 en om 20:00 op het terrein van HC Rotterdam. De halve finales van de dames worden op HV Berkel en Rodenrijs gespeeld. Zondag 8 september zijn de finales: de damesfinale begint om 12:00 en de herenfinale zal om 14:30 starten.

Kom jij vrijdag en zondag ook kijken? Wie weet spot je de Olympiërs in actie! Geniet van de wedstrijden met gratis toegang voor iedereen. Bekijk het gehele programma van het weekend op de website.

Vanwege het ABN AMRO Weekend kunnen de trainingen en tijden op vrijdag afwijken van wat je normaal gewend bent. Dit kan betekenen dat je voor de training op een zandveld staat ingedeeld. Op zondag zijn de watervelden niet beschikbaar; de teams die hiermee te maken hebben, zijn hiervan al op de hoogte hiervan. 

Parkeren

Het parkeerterrein is vrijdag en zondag alleen toegankelijk met een parkeerkaart. Er kan dan eventueel geparkeerd worden op de Hazelaarweg. 

Ballenkinderen gezocht

Voor aankomend weekend zoeken wij nog ballenkinderen. Ben jij 10 jaar of ouder en wil jij helpen tijdens deze mooie wedstrijden? Meld je dan snel aan via de volgende link.


Voorwaarden & disclaimer