1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Onze nieuwe communicatie & sponsormanager: Bart!

16-9-2024
Nieuwsafbeelding

Deze maand hebben we Bart Rijnbeek mogen verwelkomen als onze nieuwe manager Communicatie & Sponsors. Met zijn Creative Business-diploma op zak kan hij bijdragen aan onze uitdagingen op het gebied van communicatie en sponsoring. Zelf is hij al jaren actief in de sport; zo is hij al ruim zes jaar vrijwilliger bij zijn tennisvereniging in Bleiswijk.

 

"Door mijn jaren als vrijwilliger bij LTV Bleiswijk heb ik ervaren hoe uitdagend het leven op een vereniging kan zijn. Het toewerken naar een volgende uitdaging, zoals de start van een competitie of het organiseren van een toernooi, geeft me veel energie. Verder heb ik een enorme passie voor sport in het algemeen, waardoor ik ook hockey altijd met enthousiasme heb gevolgd.

 

Zelf speel ik geen hockey, maar ben ik een grote fan van padel. Vroeger begonnen met tennis, alleen de afgelopen jaren heb ik mijn tennisracket steeds vaker ingewisseld voor een padelracket. Daarnaast volg ik ook voetbal met veel plezier; zo heb ik een Feyenoord-seizoenkaart. Voor het komende seizoen zullen mijn weekenden dus mooi gevuld zijn met HC Rotterdam, padel en Feyenoord!”

 

"Ik heb er ontzettend veel zin in om het groen-witte hart van de club in me op te nemen. Zo hoor ik graag ook de verhalen van de leden en laat me inspireren over zowel de sfeer als de geschiedenis van de club.

 

Samen gaan we er een geweldig hockeyseizoen van maken!”

 

Bart, veel succes en werkplezier gewenst bij HC Rotterdam!

Voorwaarden & disclaimer