1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Ontdek de nieuwe Tulp Hoofdklasse kanalen: mis geen moment dit seizoen!

20-9-2024
Nieuwsafbeelding
De Tulp Hoofdklasse is verheugd om de lancering van de nieuwe online platformen aan te kondigen! Met de start van het nieuwe seizoen brengen we alle hockeyactie dichterbij dan ooit. Volg jouw favoriete team, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en geniet van de mooiste momenten via de nieuwe Tulp Hoofdklasse kanalen. 

Vanaf nu kun je terecht op onze website tulphoofdklasse.com of download de TulpHoofdklasse app. Bekijk hier iedere maandag de samenvattingen en interviews van het afgelopen speelweekend. Volg ook het laatste nieuws en andere updates over de heren- en damescompetitie, zodat je niets hoeft te missen. 

Als extra traktatie hebben we een speciale serie gelanceerd op het YouTube-kanaal: de Hero Hub. Iedere woensdag publiceren we een nieuwe aflevering waarin we een Tulp Hoofdklasse-held volgen. In deze serie krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het leven van deze topspelers. 

Nog meer actie! Iedere speelronde delen we realtime video’s via Instagram en TikTok met de mooiste goals en acties tijdens en na de wedstrijden. Ook zijn we ter plekke bij de match of the week, volg live updates via Instagram stories, zodat je altijd op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen op het veld. 

Genoeg redenen om als hockeyliefhebber een bezoek te brengen aan tulphoofdklasse.com, te abonneren op het YouTube-kanaal, de social media kanalen te volgen, én de Tulp Hoofdklasse app te downloaden. Zorg dat je geen moment mist van de Premier Hockey League! 

Volg de Tulp Hoofdklasse nu: 
Voorwaarden & disclaimer