1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Huldiging Olympiërs en spelers Jong Oranje

15-10-2024
Nieuwsafbeelding

Afgelopen zaterdag zijn tijdens de Baljon Super Saturday onze Olympiërs en spelers van Jong Oranje gehuldigd. Na de wedstrijd van Heren 1 tegen Den Bosch stroomde het clubhuis vol voor de huldiging van deze helden. Het was een mooie combinatie van de breedtesport, waarbij onze jeugd een prachtige erehaag vormde voor de helden.


Allereerst werden onze spelers van Jong Oranje gehuldigd. Zij zijn afgelopen zomer tweede geworden op het Europees Kampioenschap Onder-21 in Terrassa. In de finale scoorde onze Pepijn van der Heijden nog het eerste doelpunt, maar werd er helaas met 3-1 verloren van Spanje.

Op de foto van links naar rechts: Timme van der Heijden, Dylan Lucieer, Pepijn van der Heijden en Matthijs van der Wielen.



Daarnaast werd ook de mooie vierde plek van onze Spanjaarden op de Olympische Spelen uitgelicht. In de halve finale troffen ze nog onze Nederlandse mannen. Uiteindelijk verloren ze in de strijd om de bronzen medaille van India.

Op de foto van links naar rechts: Joaquin Menini en Marc Recasens.

  

Vervolgens was het moment aangebroken voor onze goudenmedaillewinnaars van de Spelen: Derk Meijer, Tjep Hoedemakers, Justen Blok, Thijs van Dam en Steijn van Heijningen! Onder luid applaus mochten zij door de erehaag naar het podium lopen, waar onze voorzitter Jac Bressers enkele mooie woorden voor hen had. Als eerbetoon kregen zij, naast een bloemetje, ook een ingelijste foto met de medailles voor de Eiffeltoren en een aandenkenstegeltje.

 

Op de foto van voor naar achter: Thijs van Dam, Derk Meijer en Justen Blok.


 

 

Op de foto van voor naar achter: Steijn van Heijningen en Tjep Hoedemakers.


Op de foto van links naar rechts: Derk Meijer, Tjep Hoedemakers, Justen Blok, Thijs van Dam en Steijn van Heijningen.



 


 


Reacties

Sjors Kootstra
goed gedaan!!!!🥳🥳🥳
Xanne Dings
Lekker!!!!!

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer