1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Kennismakingstrainingen van Hockeyplezier op HC Rotterdam

4-1-2017
Nieuwsafbeelding

Na de winterstop starten de trainingen van Hockeyschool Hockeyplezier weer op HC Rotterdam. Deze trainingen zijn bedoeld voor kinderen (van 5 tot 11 jaar), die de hockeysport vrijblijvend uit willen proberen zonder direct vast te zitten aan een lidmaatschap, én voor kinderen die op de wachtlijst staan voor lidmaatschap maar niet kunnen wachten op het nieuwe seizoen! Op deze manier worden kinderen geënthousiasmeerd, en behouden, voor de hockeysport. 

Clubs zijn blij met dit onafhankelijk initiatief, en alternatief. Veel kinderen, die bij Hockeyplezier zijn gestart, zijn op den duur ingestroomd naar reguliere clubs in de omgeving. Met als voordeel dat ze dan al een beetje kunnen hockeyen en gemotiveerd zijn omdat ze weten waaraan ze beginnen. 

Na de winterstop gaat Hockeyplezier weer een serie van 12 trainingen geven op HC Rotterdam. De training vindt plaats op de dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. Data zijn in maart: 7, 14, 21, 28; in april: 4, 11, 18; in mei: 9, 16, 23, 30 en 6 juni 2017.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.hockeyplezier.nl of mail naar [email protected].  

 

Het initiatief Hockeyplezier van Jesse Feijtes (28), zelf spelend op MMHC Voordaan, is ontstaan doordat zijn eigen nichtje 3 jaar lang op een wachtlijst stond en maar nergens werd toegelaten. Zijn eerste gedachte was toen: "Dat kan toch niet waar zijn”. Zo ontstond de hockeyschool op de velden van Sportcomplex Olympos van de Utrechtse Studenten. Al spoedig bleek de vraag ook op andere plaatsen groot. Na Utrecht heeft de hockeyschool haar aanbod uitgebreid naar andere regio's. Totaal trainen er rond de 300 kinderen bij Hockeyplezier. In 2015 is ook een interne competitie voor de kinderen, die al wat trainingen achter de rug hebben, opgestart. 

Voorwaarden & disclaimer