1-header.jpg

Fatima Moreira de Melo Cup voor 1ejaars E-teams

6-7-2017
Nieuwsafbeelding
Op 26 augustus as vindt de Fatima Moreira de Melo Cup plaats op HC Rotterdam. We zijn trots dat we de eerste editie van dit toernooi mogen organiseren samen met Rotterdamse Sporticonen. Het toernooi is een leuk 'preseason' toernooi voor eerstejaars E-zestallen, zowel jongens als meisjes. Deelname is gratis (m.u.v. een facultatief teamlunchpakket). 
Informatie en inschrijven op www.fatimamoreirademelocup.nl

De Fatima Moreira de Melo Cup is één van de twaalf evenementen van Rotterdamse Sporticonen. De gelijknamige stichting verbindt de sporticonen via de jeugd aan de toekomst van de stad door het organiseren van jaarlijkse jeugdsportevenementen waar kinderen ervaren dat sport leuk, goed en gezond is. 

Wie Fatima zegt, zegt HC Rotterdam. Jarenlang was Fatima hét gezicht van onze club in een periode dat Dames-1 behoorde tot de Nederlandse top. Met het Nederlands elftal werd Fatima wereldkampioen in 2006, Europees kampioen in 1999, 2003 en 2005 en in 2008 won zij bovendien een gouden medaille op de Olympische Spelen. In totaal kwam Fatima 257 keer uit voor het Nederlands elftal.

Voorwaarden & disclaimer