1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Hockeykamp Bovelander in herfstvakantie: aanmelden tot 14-10

3-10-2019
Nieuwsafbeelding

Wat ga jij doen in de herfstvakantie? Sta je te trappelen om mee te doen aan de Bovelander hockeykampen op HC Rotterdam? Wacht dan niet langer, Aanmelden kan tot uiterlijk 14 oktober a.s.

Van maandag 21 t/m woensdag 23 oktober is er een minihockeykamp voor kids in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar en een juniorhockeykamp voor de leeftijdsgroep 10 t/m 13 jaar. 

Het Bovelander minihockeykamp (6 t/m 9 jaar)
Voor de jongste hockeyers is er het Mini Hockeykamp. De begeleiding van Bovelander neemt de kids mee in de wereld van hockey en de bijbehorende gezelligheid. Tijdens het driedaagse kamp zijn er gave en leerzame trainingen, komt er een international een gastclinic geven en worden geweldig kampspellen gespeeld. Iedere dag start het kamp om 09.00 uur en eindigt om 17.30 uur.

 

Wil je dit hockeykamp niet missen? Klik dan hier om in te schrijven!

Het Bovelander juniorhockeykamp (10 t/m 13 jaar)
De nieuwste technieken en trucs leer je van de mastertrainers tijdens dit driedaagse hockeykamp. Drie te gekke trainingen per dag hebben allemaal een speciaal thema. Van scoren tot verdedigen, alles komt voorbij. Ook komt er nog een international langs die je alles kan vertellen én laten zien! Daarnaast zijn er de hockeychallenges waarmee we iedereen uitdagen: van verste scoop tot hardste sleeppush. Lekker veel hockeyen dus!

Wil jij, net zoals je vrienden, dit absoluut niet missen? Geef je dan hier op! 


   

=

Voorwaarden & disclaimer