1-header.jpg

Fatima Moreira de Melo Cup voor 1e jaars E-teams

18-8-2019
Nieuwsafbeelding
Meer dan veertig mini-teams hebben zich al aangemeld voor deelname aan de derde editie van de Fatima Moreira de Melo Cup op zondag 15 september, een evenement dat is georganiseerd door de Rotterdamse Sporticonen.  

De Fatima Moreira de Melo cup is het grootste gratis hockeytoernooi voor 6-tallen in Nederland. Alleen de kosten voor een gezellige én lekkere teamlunch zijn voor het team; deze lunch dient van te voren te worden gereserveerd bij de online aanmelding. Inschrijven voor deze geweldige start van de competitie kan op www.fatimamoreirademelocup.nl

Met deelname aan de Olympische Spelen van Sydney, Athene en Beijing waar ze brons, zilver en goud behaalde, en 257 interlands werd de dochter van een Nederlandse moeder en Portugese diplomaat de ambassadeur van het Rotterdamse hockey. Begonnen bij Tempo’34 werd zij via Victoria en HGC het boegbeeld van HC Rotterdam. De kleine aanvalster, levenspartner van Raemon Sluiter, won met het Nederlands team ook Europese en Wereldtitels en de Champions Trophy. Na haar actieve loopbaan, die de geboren Rotterdamse in 2009 afsloot, staat haar hockeystick ongebruikt in de kast.

Voorwaarden & disclaimer