1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏆 Dames-1 op 28-4 uit tegen SCHC in halve finale Gold Cup

31-3-2022
Nieuwsafbeelding
De loting van de halve finales in de Gold Cup levert twee mooie wedstrijden op: Victoria-Den Bosch op donderdag 7 april en SCHC-Rotterdam op donderdag 28 april. De finale zal worden gespeeld op donderdag 5 mei a.s. Lees hier meer op Hockey.nl

Mooie resultaten tegen hoofdklassers
Dames-1 zette op donderdag 10 april haar serie overwinningen door met winst op Kampong in de kwartfinale van de Gold Cup. Drie kwarten bleef het 0-0 in Utrecht en pas in de laatste fase van de wedstrijd wisten beide teams een keer te scoren. De stand 1-1 resulteerde in shoot-outs, die onze dames met succes afsloten. 

Voor de winterstop ontpopte Dames-1 zich al tot reuzendoders in de Gold Cup. Nadat ze eerst HGC uitschakelden, waren de Rotterdamsen in de achtste finale opnieuw te sterk voor een hoofdklasser. In deze wedstrijd werd Klein Zwitserland na shoot-outs verslagen. Na vanavond staat ook Kampong in dit rijtje en kunnen onze meiden zich op gaan maken voor de halve finale tegen SCHC.

Mooi uitje in de meivakantie
Supertrots zijn wij op deze prestatie van onze dames, die ook in deze competitie hun ambitie voor promotie naar de Hoofdklasse laten zien. Dit smaakt naar meer! 
De halve finale wordt gespeeld op SCHC in Bilthoven. Een donderdagavondwedstrijd in de meivakantie en dat is natuurlijk een heerlijk uitje met de kids!
 

Voorwaarden & disclaimer