1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏟️ Pro League-wedstrijden verplaatst naar Wagenerstadion

16-11-2021
Nieuwsafbeelding
In goed overleg tussen de KNHB en club is besloten om de wedstrijden Nederland-België in de FIH Pro League te verplaatsen naar het Wagenerstadion in Amstelveen. Nu sportwedstrijden zonder publiek worden gespeeld, is dit een meer praktische locatie omdat de voorbereidingen in dit stadion hier gemakkelijker zijn voor de KNHB en er al materialen voorhanden zijn om een tribune zonder publiek aan te kleden.

Vooruitkijken naar 2022
Vanzelfsprekend zijn wij teleurgesteld dat de geplande interlands voor de derde keer op rij geen doorgang kunnen vinden op HC Rotterdam. De interlandcommissie en het clubmanagement hebben achter de schermen veel werk verricht in de voorbereidingen en stonden startklaar. 
Het voordeel hiervan is dat de draaiboeken voor een volgende editie, die hopelijk in het voorjaar 2022 zal plaatsvinden, al op de plank liggen. Natuurlijk hebben wij ook liever volle tribunes en internationaal hockeyplezier voor veel fans vanuit de club en regio.

Kaartje gekocht?
Fans die al in bezit waren van kaarten, ontvangen hun geld retour; het gehele aankoopbedrag, inclusief servicekosten en eventuele bijkomende verzendkosten, wordt binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard waarmee betaald is. Ticketprovider Eventim stuurt kaarthouders een bericht. En natuurlijk zien wij jullie graag bij de volgende Pro League-wedstrijden in ons stadion!

Lees meer in het nieuwsbericht op Hockey.nl
Voorwaarden & disclaimer