1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏅 Onze topjeugd in de strijd om de landstitel

1-3-2022
Nieuwsafbeelding
Maar liefst 15 Rotterdamteams sloten de eerste seizoenshelft als winterkampioen met een eerste plek in de poule. Geen officiële prijs, maar wel een moment om trots op te zijn. In de tweede seizoenshelft gaan alle teams natuurlijk weer hun uiterste best doen om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten.

Bij de topjeugd is er een aantal teams dat in de landelijke competitie gaat strijden om het landskampioenschap. 

Alle A1-, B1- en C1-teams in de kampioenspoule
In de A-jeugd en B-jeugd spelen allevier de eerste teams van HC Rotterdam - dus Meisjes A1, Meisjes B1, Jongens A1 en Jongens B1 - in de landelijke competitie en strijden zij dus om het landskampioenschap. Voor beide A-teams is deze strijd al losgebarsten en staat Meisjes A1 na 4 wedstrijden aan kop. Jongens A1 vinden wij na 4 wedstrijden terug op een zesde plek.

Meisjes C1 heeft zich als winterkampioen geplaatst voor de Super C-competitie. Jongens C1 heeft met een bevochten derde plek ook deelname aan Super-C bereikt. 

De nieuwe poule-indelingen voor B1 en C1 staan op Hockey.nl.

Bijzondere vermelding voor MB2
Een bijzondere prestatie is neergezet door Meisjes B2 dat de eerste seizoenshelft heeft afgesloten met een knappe tweede plek in de landelijke subtopklasse, waaraan ook veel Meisjes B1-teams deelnemen. 

Gefeliciteerd met deze mooie prestatie en weer veel plezier & succes gewenst op het veld.
Voorwaarden & disclaimer