1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

💚 Terugblik op Dames-1 en Heren-1 in de zaal

28-1-2022
Nieuwsafbeelding
De meeste teams hebben de zaalcompetitie net weer opgepakt, maar Dames-1 en Heren-1 hebben deze al volledig afgerond en zijn alweer begonnen met de veldtrainingen. Hierbij een korte terugblik op hun zaalseizoen.

Dames-1 uiteindelijk derde in de kampioenspoule
Dames-1 plaatste zich knap in de kampioenspoule, als enige promotieklasser tussen de hoofdklasseteams. In het laatste weekend stond al vast dat Hurley zich had geplaatst, maar vochten onze dames met Den Bosch en Victoria om de tweede plek, die goed was voor de halve finale. De drie ploegen eindigden met hetzelfde aantal punten, maar helaas werd Rotterdam derde op doelsaldo. Tevreden kijken ze terug op hun prestaties in de zaal, klaar om weer te gaan vlammen op het veld.

Heren-1 strandt in halve finale
Heren-1 eindigde als eerste in de kampioenspoule en plaatste zich hiermee voor de halve finale voor het NK. Helaas werd deze op zondag 30 januari met 2-3 verloren van de heren van HDM. Lees een terugblik op deze halve finale op Hockey.nl. 
Ook Heren-1 is alweer aan het trainen op het veld, terwijl Thijs, Tjep en Derk zich met Oranje in Zuid-Afrika opmaken voor de eerste wedstrijden in de FIH Pro League tegen Zuid-Afrika en Frankrijk.

📸 hockeywedstrijd.nl
Voorwaarden & disclaimer