1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

😋 Wanneer kom jij weer eten op de club?

3-3-2022
Nieuwsafbeelding

Met de herstart van de tweede seizoenshelft zijn de mogelijkheden om te eten op de club uitgebreid. Tjeerd en Ross doen er met hun crews alles aan om ervoor te zorgen dat er altijd een maaltijd verkrijgbaar is. Zowel voor degene, die spontaan trek heeft in iets lekkers als voor de teams, commissies en vriendengroepen, die liever reserveren om zeker te zijn van een plekje en maaltijd. 


Alle dagen: kom gezellig eten met je team
Het blijft mogelijk om met je team of vriendengroep een plek te reserveren in het restaurant of bij mooi weer op het terras. Er zijn verschillende mogelijkheden voor lunch, diner of snack, die kunnen worden besproken met horecamanager Tjeerd. Reserveren is handig als je zeker wilt zijn van een plekje en lekkere maaltijd.


Vrijdag: iedere week een wisselend vrijdagmenu

Aan het begin van de week wordt via de socials en op de website een nieuw vrijdagmenu met drie wisselende gerechten bekendgemaakt. De maaltijden van het vrijdagmenu kunnen worden besteld, en afgehaald, aan de bar. Reserveren is niet nodig, maar op is op! Wil je zeker zijn van een lekkere maaltijd, stuur dan een mail aan horecamanager Tjeerd. Zoek daarna een plekje in het clubhuis, ga lekker zitten en doe alsof je thuis bent. Super als je de barcrew na afloop helpt door even op te ruimen en je bord terug te brengen naar de bar.  


Dinsdag t/m donderdag: daghap van weekmenu

Van dinsdag t/m donderdag zijn verschillende maaltijden van het weekmenu als daghap verkrijgbaar aan de bar. Tijdens de coronaperiode is Ross met zijn team gestart met het bereiden en bezorgen van heerlijke maaltijden voor thuis. Veel leden hebben de weg naar dit weekmenu weten te vinden en zijn inmiddels vaste klant. Het mooie van deze ontwikkeling is dat dit concept nu ook op de club kan worden doorgevoerd zodat op de meeste weekdagen een heerlijke daghap te bestellen is. Informeer bij de barcrew naar de mogelijkheden.

Voorwaarden & disclaimer