1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🥄 Nieuw: iedere week een vrijdagmenu

8-3-2022
Nieuwsafbeelding
Komend weekend start de tweede helft van de veldcompetitie en dat is zonder coronamaatregelen en/of beperkingen. Dat gaan wij met elkaar vieren! Op vrijdag trappen wij tijdens de minitrainingen af met een feestelijke borrel mét dj. Aansluitend is het mogelijk om lekker op te club te eten met een gerecht uit het nieuwe vrijdagmenu, zie hierboven.

Iedere week keuze uit het vrijdagmenu
In de weken met een regulier trainingsschema is er vanaf nu een vrijdagmenu met drie wisselende gerechten. Voor de kleintjes is er daarnaast keuze uit het kidsmenu. De maaltijden kunnen worden besteld, en afgehaald, aan de bar. Zoek daarna een plekje in het clubhuis, ga lekker zitten en doe alsof je thuis bent. 
Reserveren is niet nodig, maar is handig als je zeker wilt zijn van een plekje en lekkere maaltijd. Stuur dan een mail aan horecamanager Tjeerd.

Teameten ook altijd mogelijk na reservering
Natuurlijk blijft het ook mogelijk om met je team een plek te reserveren. Op vrijdag is er keuze uit het vrijdagmenu, simpele gerechten voor kids of een speciaal teamaanbod. Ook hiervoor kan je contact opnemen met Tjeerd.
Voorwaarden & disclaimer