1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🎫 Laatste thuiswedstrijd Heren-1 vs Tilburg op zondag 8 mei

5-5-2022
Nieuwsafbeelding

Zondag as komt Heren-1 voor het laatst in actie gedurende seizoen 2021-2022. Om 14.45 uur spelen zij thuis tegen Tilburg en na afloop nemen wij afscheid van twee clubmannen. Wij hopen op een volle tribune en dus is voor deze laatste wedstrijd afgezien van kaartverkoop.


Afscheid van Albert-Kees Manenschijn

Na afloop van de wedstrijd nemen we afscheid van coach Albert-Kees Manenschijn, die ons na 6 seizoenen gaat verlaten. In goed overleg is overeengekomen om uit elkaar te gaan. Onder leiding van Albert-Kees hebben de Rotterdamse mannen een transformatie doorgemaakt naar een toekomstbestendig team, dat is gebaseerd op jong Nederlands talent aangevuld met ervaren (internationale) spelers. Lees hier meer over het afscheid van Albert-Kees. 


Laatste wedstrijd voor Tristan Algera

Ook Tristan Algera speelt zondag as zijn laatste wedstrijd in Heren-1. Hij kwam in 2005 van De IJssel naar HC Rotterdam en groeide van JC1 via de eerste teams door naar Heren-1. In de periode 2013-2018 speelde Tristan voor HGC, om na 5 seizoenen weer terug te komen in groen-wit. Ook is hij goed voor 21 interlands in Oranje. Tristan zegt het tophockey vaarwel om voorrang te geven aan zijn maatschappelijke carrière.


Mooi afscheid zonder kaartverkoop

Na afloop van de wedstrijd is het zondag tijd om beide heren te bedanken voor hun inzet voor HC Rotterdam. Natuurlijk willen we dit graag in stijl doen en hopen wij op volle tribunes. Om die reden is besloten dat de entree zondag as gratis is. De reeds verkochte kaarten zullen worden gerestitueerd via de webshop. 


Voorwaarden & disclaimer