1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🧡 Heb jij al tickets voor de Pro League op HC Rotterdam?

9-6-2022
Nieuwsafbeelding
Driemaal is scheepsrecht! Na twee edities die door corona moesten worden afgelast, komt de FIH Pro League in juni weer naar HC Rotterdam. Van 18 t/m 22 juni strijken de Oranje dames en heren neer in Rotterdam voor een paar mooie potten tegen de Indiase mannen en de Chinese vrouwen. Daarnaast ook spannende wedstrijden van andere landen onderling... Daar wil je natuurlijk bij zijn! 

Kom jij kijken naar onze Rotterdamspelers in Oranje?
Ben jij ook benieuwd welke Rotterdammers op zaterdag- en zondagmiddag zullen shinen in de wedstrijd Nederland-India? Gaat Tjep nog meer doelpunten maken? Staat Derk in de goal? Is Thijs op tijd hersteld van zijn blessure? Houd Justen de cirkel schoon? Pikt onze nieuwe aanwinst Steijn nog een goaltje mee? En wordt het nu echt tijd voor het debuut van Guus en Menno in Oranje? Koop een kaartje en kom dat zien!

Programma
Zaterdag 18 juni
11.30 uur China-USA (dames)
14.00 uur India - Argentinië (dames)
16.30 uur Nederland - India (heren)

Zondag 19 juni
11.30 uur China - USA (dames)
14.00 uur India - Argentinië (dames)
16.30 uur Nederland - India (heren)

Dinsdag 21 juni
16.30 uur USA - India (dames)
19.00 uur China - Nederland (dames)

Woensdag 22 juni
16.30 uur USA - India (dames)
19.00 uur China - Nederland (dames)

Kaartverkoop
De online kaartverkoop voor de wedstrijddagen is gestart. Entree geldt voor de gehele dag, dus 3 wedstrijden in het weekend en 2 wedstrijden op dinsdag en woensdag.
Er zijn verschillende kaarten voor de overdekte en niet overdekte tribunes. Kaarten voor kinderen t/m 12 jaar zijn beschikbaar vanaf € 20,00 per kaartje en voor volwassenen vanaf € 25,00 per persoon. Kom je met de auto? Koop dan ook een parkeerkaart.

Trots!
Als vereniging zijn we trots om weer gastheer te mogen zijn van de FIH Pro League. Door corona hebben de twee laatst geplande rondes op HC Rotterdam helaas geen doorgang kunnen vinden en samen met Rotterdam Topsport hebben we ons best gedaan om wedstrijden in dit nieuwe seizoen naar Rotterdam te halen. Het organiseren van deze interlands betekent ook voor onze club weer een doorkijk naar volle tribunes en internationaal hockeyplezier voor veel fans vanuit de club en regio.

De planning is gunstig omdat de veldcompetitie dan al is afgerond. Over de gevolgen voor het trainingsprogramma en evt. clubactiviteiten volgt binnenkort meer informatie voor onze leden en bezoekers. Heb je zin om als vrijwilliger actief te zijn op deze dagen? De interlandcommissie is nog op zoek naar helpende handjes. Stuur een mail aan de commissie.
Voorwaarden & disclaimer