1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏑 Techniektrainingen voor 1e jaars E-spelers

30-3-2022
Nieuwsafbeelding

Terug van weggeweest zijn de facultatieve extra techniektrainingen voor de eerstejaars E. De MiniTC heeft een aantal spelers van Heren-1 bereid gevonden om vier trainingen te geven op de dinsdagmiddag. 

Tijdens de trainingen komt vooral de hockeytechniek aan bod. Er wordt dus veel aandacht besteed aan basistechnieken zoals pushen, flatsen, stoppen, drijven, één op één situaties uitspelen, etc. 

Ik wil! Wanneer kan ik komen?!
De twee trainingen vinden plaats op dinsdag 5 en 12 april van 15.30-16.30 uur of 16.30-17.30 uur. Je kunt een voorkeur voor een tijdstip aangeven. Hier proberen wij zo veel mogelijk rekening mee te houden. 

Aanmelden 
Deelname is gratis en aanmelden kan op hcrotterdam.club. Voor de trainingen op dinsdag 12 april as kan je je aanmelden vanaf 18.00 uur op 5 april tot 12.00 uur op maandag 11 april a.s. Het is na inschrijving niet noodzakelijk om de voucher te downloaden want je ontvangt die maandag via de mail nog een bevestiging en waar je je hoe laat moet melden.

Toewijzing gebeurt op basis van de volgorde van aanmelding. Per training kunnen maximaal 25 kinderen deelnemen aan deze extra techniektraining. Vol = vol!

Voorwaarden & disclaimer