1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

📣 Jij komt toch ook zaterdagmiddag (gratis) Dames-1 aanmoedigen?!

11-4-2022
Nieuwsafbeelding

Kom Dames-1 zaterdagmiddag om 12.45 uur aanmoedigen in de spannende thuiswedstrijd tegen Tilburg. Deze wedstrijd tussen de huidige nummers één en twee in de Promotieklasse belooft een mooi spektakel te worden en om de tribunes zo vol mogelijk te krijgen, is de entree is gratis op deze Paaszaterdag. 


Zinderende eindfase competitie
Met nog vijf competitiewedstrijden te gaan, staat Dames-1 een zinderende eindfase in de competitie te wachten. Na de wedstrijd van zaterdag as zijn er nog twee thuiswedstrijden: op zondag 1 mei de spannende thuisderby tegen Leonidas en de laatste reguliere competitiewedstrijd is op zondag 15 mei thuis tegen HBS. Ook zijn er nog twee uitwedstrijden op 24 april (Laren) en 8 mei (MOP). 


Strijd om promotie naar Hoofdklasse
De kampioen in de Promotieklasse zal direct naar de Hoofdklasse promoveren. Voor nummers 2 en 3 in de Promotieklasse geldt nog een ‘toetje’ met play-offs tegen de nummer 10 en 11 van de Hoofdklasse.

HC Rotterdam Dames-1 staat nu twee punten los van nummer twee Tilburg. De inzet zaterdag is dus de strijd om de eerste plaats. Voor onze leden en trouwe fans is er geen excuus om onze dames zaterdagmiddag niet te komen aanmoedigen, want voor de meeste teams is het een vrije speeldag i.v.m. Pasen, de entree is gratis en het zonnetje schijnt!

Gratis consumptie voor trouwe seizoenskaarthouders
Als dank voor hun trouwe support kunnen houders van een seizoenskaart zaterdag as tussen 12.15-12.45 uur een consumptiemunt ophalen bij de wedstrijdtafel in het clubhuis.

Voorwaarden & disclaimer