1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 11 mei 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis MO9-07 hdm MO9-10
09:00 Thuis JO8-04 D.H.C. Hudito JO8-2
10:30 Thuis MO7- Boekhorsten M.H.C. Krimpen MO7-1-mix

๐Ÿ“– Scoren doe jij nu ook met een bootcamp van Luzac!

13-4-2022
Nieuwsafbeelding

Op 2, 3 en 4 mei organiseert Luzac, onze nieuwe sponsor van Dames-1, bootcamps voor de vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde én biologie. Bootcamps zijn het slimme alternatief voor bijles! Eén dag knallen zodat je kunt scoren op je toets of examen.


40% korting voor leden van HC Rotterdam
Speciaal voor de leden van HC Rotterdam biedt Luzac Rotterdam nu 40% korting op de bootcamps op genoemde drie data in mei. Gebruik bij je inschrijving de code: hcr<3luzacbootcamp-0122. Je kunt hier alles over de bootcamps lezen en je aanmelden. Inschrijven met korting kan tot dinsdag 19 april, dus wees er snel bij!

Wat kun je van een bootcamp verwachten?
De bootcamps zijn toegespitst op de onderdelen, die jij lastig vindt. Van wiskundige kwadratische vergelijkingen tot natuurkundige krachten. De onderdelen waarmee Luzac jou gaat helpen, kies jij zelf.

Eerst zorgen wij ervoor dat je het grote geheel begrijpt. Om er vervolgens voor te zorgen dat je ook alle bijbehorende onderdelen goed kent. Tijdens de leerzame en leuke โ€˜talksโ€™ wordt de stof duidelijk uitgelegd. Daarna voer je in een kleine break-out, samen met de ervaren expert, verschillende opdrachten uit. Uiteraard is er ook ruimte om te ontspannen met pingpongpotjes of VR games. Voor een lekkere lunch en snacks wordt gezorgd.

Heb je vragen over de bootcamps? Bel dan naar onze opleidingsadviseurs op 035 โ€“ 672 10 39 of stuur een mail aan Luzac.

Voorwaarden & disclaimer