1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🧡 Debuut Menno Boeren en Guus Jansen in Oranje

30-5-2022
Nieuwsafbeelding
De komende weken staan diverse rondes in de FIH Pro League op het programma van de mannen en vrouwen van Oranje. In het weekend 18-19 juni spelen de mannen beide dagen om 16.30 uur tegen India in het mooie stadion van HC Rotterdam. Komende week komt Oranje op woensdag 1 en donderdag 2 juni in actie tegen Argentinië op Union in Nijmegen. 

Bondscoach Jeroen Delmée heeft voor de komende twee wedstrijden maar liefst acht debutanten opgeroepen. Rotterdamspelers Menno Boeren en Guus Jansen behoren tot deze groep en zijn naast Justen Blok, Tjep Hoedemakers en Derk Meijer toegevoegd aan de wedstrijdselectie voor Nederland-Argentinië. Thijs van Dam is nog herstellende van zijn blessure en zal deze wedstrijden niet meedoen.

Lees meer op Hockey.nl

Kom jij kijken naar de Rotterdammers in Oranje?
De kans is groot dat een flink aantal Rotterdammers ook in actie zal komen tijdens de FIH Pro League op HC Rotterdam. Op zaterdag 18, zondag 19, dinsdag 21 en woensdag 22 juni as worden maar liefst 10 mooie interlands gehockeyd. Met je entreekaart kan je op zaterdag en zondag 3 wedstrijden bekijken, waarvan Oranje mannen tegen India. Op dinsdag en woensdag worden 2 wedstrijden gespeeld, waarvan Oranje vrouwen tegen China.
Check ons nieuwsbericht met meer informatie en de link naar kaartverkoop.

📸 Ruud Stork

Voorwaarden & disclaimer