1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

📢 Vaste waarden in Heren-1 door bij HC Rotterdam

7-7-2022
Nieuwsafbeelding

Heren-1-spelers Jochem Bakker, Timo Goor en Jesse van Minde hebben hun contract bij HC Rotterdam verlengd. Als bewezen Hoofdklassespelers vormt dit drietal een mooie basis in de ambitie van de club voor een uitgebalanceerd team met internationals, jong talent en ervaren spelers.

Jochem Bakker is Heren-1 al 8 seizoenen trouw
Jochem Bakker (25) speelt al vanaf 2006 bij HC Rotterdam, waar hij instroomde in Jongens D1. Sinds 2015 is hij een vaste waarde in Heren-1. Naast clubhockey speelde hij ook jaren in de nationale jeugdselecties en Jong Oranje. Jochem maakt sinds 2015-2016 deel uit van Oranje in de zaal en werd in 2020 nog verkozen tot de beste zaalhockeyer van het seizoen. Deze zomer maakt Jochem deel uit van de tienkoppige Oranje herenselectie voor het EK Hockey5s, dat van 6 t/m 9 juli in het Poolse Walcz wordt gespeeld.

Timo Goor heeft zijn draai gevonden in Rotterdam
In 2018 maakte Timo Goor (27) de overstap naar HC Rotterdam. Eerder speelde hij bij Cartouche, Klein Zwitserland en Amsterdam. Timo kwam ook uit voor de nationale jeugdselecties en Jong Oranje en speelde de afgelopen seizoenen ook in Oranje zaal.

Jesse van Minde verlengt zijn 1e contract
Jesse van Minde (30) speelt als ervaren verdediger in de achterhoede van het team sinds hij in 2020 overkwam van Tilburg. Daarvoor speelde de geboren Zeeuw ook bij Zwart-Wit en de Belgische KHC Dragons.

"Wij zijn de afgelopen weken druk geweest met het vastleggen en aantrekken van spelers en een coach voor komend seizoen,'' geeft bestuurslid tophockey Luuk van der Schoot aan. "Zoals bekend heeft HC Rotterdam op dit moment een selectie met veel jong Nederlands talent. Voor de balans in het team is het mooi dat dit drietal een fijne basis vormt met een hoop ervaring. Wij zijn dan ook blij dat wij Jochem, Timo en Jesse weer kunnen vastleggen bij HC Rotterdam."

Voorwaarden & disclaimer