1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🎉 MA1, MB1, JB1 en D30A op weg naar NK

6-6-2022
Nieuwsafbeelding
Maar liefst drie teams uit onze topjeugd hebben zich geplaatst voor de eerste ronde in de play-offs met als inzet een plek in de finale voor het landskampioenschap. Deze play-offs worden gespeeld op zaterdag 11, zaterdag 18 en evt. zondag 19 juni. De NK-finales zijn op zaterdag 25 juni bij Kampong in Utrecht. Houd de Rotterdam-app en website in de gaten voor het actuele programma.

We feliciteren de drie teams met deze mooie prestatie en extra afsluiting van het seizoen. Veel plezier en succes gewenst in de play-offs en we hopen natuurlijk op veel toeschouwers in groen-wit langs de lijn!

Meisjes A1
Meisjes A1 is als koploper geëindigd in de competitie en speelt zaterdag as om 14.00 uur als eerste een uitwedstrijd tegen SCHC MA1. De tweede wedstrijd wordt thuis gespeeld op zaterdag 18 juni en een evt. beslissingswedstrijd is op zondag 19 juni, ook op HC Rotterdam. In verband met de Pro Leagewedstrijden dit weekend worden teams en bezoekers nader geïnformeerd over entree en parkeren.

Bij de B-jeugd zijn de play-offs anders van opzet. In plaats van de halve finales als best of three is bij deze leeftijdscategorie gekozen voor drie wedstrijden in een knock-out fase. De kwartfinales worden gespeeld op zaterdag 11 juni, de winnaars gaan door naar de halve finales op zaterdag 18 juni en alle NK-finales worden op 25 juni gespeeld op Kampong.

Meisjes B1
Meisjes B1 eindigde ook als eerste in hun poule en speelt zaterdag 11 juni om 12.15 uur in ons eigen stadion een thuiswedstrijd tegen Kampong MB1.

Jongens B1
Jongens B1 heeft zich als tweede in de poule geplaatst voor de play-offs. Ook dit team speelt zaterdag 11 juni as om 14.15 uur en uitwedstrijd tegen SCHC JB1.

Meisjes C1
Meisjes C1 staat op dit moment nummer twee in de poule. Zaterdag as spelen zij hun laatste competitiewedstrijd tegen de koploper en kunnen ze zich plaatsen voor het NK. Deze thuiswedstrijd is om 14.10 uur in ons stadion, direct na de play-offswedstrijd van MB1 dus de toeschouwers kunnen blijven zitten! Veel succes, dames.

Jongens A1 en Jongens C1
Jongens A1 en Jongens C1 maken helaas geen kans op deelname aan het NK. Jongens A1 sloot de competitie af met een mooie winst op Kampong en eindigde helaas als derde in de poule, met 1 punt te kort op nummer twee. De mannen en hun coaches kijken terug op een mooi seizoen.
Jongens C1 speelt zaterdag as de laatste competitiewedstrijd. Helaas is er voor hen geen zicht op NK-deelname. 

Meisjes D1 en Jongens D1
In de D-categorie is MD1 al kampioen geworden in de poule en JD1 heeft een mooie derde plek. In deze leeftijdscategorie is er geen officieel NK, maar wordt wel een officieuze eindstrijd georganiseerd. Meer informatie volgt.

Dames-30A
Bij de senioren heeft D30A een plek op het NK bemachtigd door als tweede te eindigen in hun poule. Dit NK wordt gespeeld op zondag 19 juni as op Tilburg.

Voorwaarden & disclaimer