1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🧡 Informatie over Pro League-interlands in ons stadion

16-6-2022
Nieuwsafbeelding
Binnenkort staan 10 interlands in de FIH Pro League gepland in ons stadion. Als club hebben we de afgelopen maanden ter voorbereiding ons beste beentje voor gezet. Samen met ruim honderd vrijwilligers (!) – van ballenkinderen, vlaggendragers, kaartcontroleurs, stewards tot toernooiartsen - is de interlandcommissie er klaar voor.

Voor onze leden en bezoekers betekent dit dat er de komende tijd wat overlast kan zijn door de aanpassingen aan het complex. 

Complex gesloten op Pro Leaguedagen
Het complex is op zaterdag 18, zondag 19, dinsdag 21 en woensdag 22 juni as. alleen toegankelijk met een entreekaart.
Er zijn die dagen geen (oefen)wedstrijden, trainingen en overige activiteiten. Let ook op dat het clubhuis en de lockerruimtes beperkt bereikbaar zijn. Onze miniteams gaan voor de Jongste Jeugddag naar andere clubs. De enige uitzondering is voor de play-offswedstrijd Meisjes A1-SCHC, die op zaterdag 18 juni wordt gespeeld op veld 2. De teams worden hierover geĂŻnformeerd.

Voorbereidingen
In de week van 13 juni worden de eerste voorbereidingen getroffen op het complex. De fietsenrekken worden verwijderd voor de mediawagens, er worden hekken geplaatst rondom het evenemententerrein en langs veld 7, er wordt een hockeyplaza ingericht op het Mary Knopplein met stands voor verkoop van eten en drinken en ook in het clubhuis worden voorbereidingen getroffen. Alles om de teams en bezoekers een onvergetelijk evenement te bieden. Dit betekent wel dat het een drukke bedoening kan zijn op ons complex en dat er sprake is van zwaar verkeer. Let dus goed op!

Kom jij kijken naar onze Rotterdamspelers in Oranje?
Ben jij ook benieuwd welke Rotterdammers op zaterdag- en zondagmiddag zullen shinen in de wedstrijd Nederland-India? Gaat Tjep nog meer doelpunten maken? Staat Derk in de goal? Is Thijs op tijd hersteld van zijn blessure? Houd Justen de cirkel schoon? Pikt onze nieuwe aanwinst Steijn nog een goaltje mee? En wordt het nu echt tijd voor het debuut van Guus en Menno in Oranje? Koop een kaartje en kom dat zien!

De kaartverkoop loopt goed. Als je zeker wilt zijn van een kaartje, adviseren we om deze snel aan te schaffen. We hopen natuurlijk op een uitverkocht stadion met zo'n 3.500 bezoekers. Fietsen kunnen worden geparkeerd in de fietsenstalling op de Hazelaarweg. 
Voorwaarden & disclaimer