1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏟Schreeuw jij Heren-1 zondag naar de overwinning?

4-10-2022
Nieuwsafbeelding

Wat staat er op het programma?

Dit weekend belooft er weer een mooie wedstrijd gespeeld te worden in ons Schouten Zekerheid Stadion. Zondag 9 oktober neemt Heren-1 het op tegen Den Bosch. Lukt het Rotterdam om het gat tussen beide teams groter te maken? Op dit moment is het verschil 2 punten en om hen naar de 5 punten te helpen hebben zij jouw aanwezigheid zeker weten nodig!


Voor in de agenda: zondag 9 oktober om 14.45 uur thuis. Alle spelende senioren in tenue hebben gratis toegang tot de wedstrijd. 


Kaartjes voor deze wedstrijd of voor dit seizoen zijn te verkrijgen via deze link


Dames-1 speelt zondag 9 oktober om 12.45 uur uit tegen Tilburg. Wij wensen de dames weer veel succes!


Hoe verliep het afgelopen weekend?

Zondag 2 oktober kreeg Dames-1 koploper SCHC over de vloer en daarmee ook 7 goals om de oren. Rotterdam stond zeker niet slecht te hockeyen en kreeg maar weinig kans om het goal van SCHC te bereiken. Gelukkig werd er toch nog een goal gemaakt uit een strafcorner door Annebregt Rietveld en maakte hiermee de 1-5.


Heren-1 daarentegen nam 3 punten mee naar Rotterdam en versloeg Schaerweijde met 3-6. Goals werden gemaakt door Thijs van Dam (1), Jeroen Hertzberger (4) en Joaquin Menini (1). Geen enkel team maakte tot nu toe zoveel goals in de hoofdklasse als Rotterdam, met inmiddels al 27 doelpunten dit seizoen.


Voorwaarden & disclaimer