1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏑 Twee wedstrijden voor Dames-1 deze week!

11-10-2022
Nieuwsafbeelding

Wat staat er op het programma?

Deze week staan er twee wedstrijden op het programma voor Dames-1. Aanstaande donderdag, 11 oktober, spelen zij eerst weer een Gold Cup wedstrijd. Dit keer om 20.30 uur tegen Pinoké in Amsterdam. 


Drie dagen later, op zondag 16 oktober, spelen de dames vervolgens thuis in ons Schouten Zekerheid Stadion tegen Hurley D1. Rotterdam staat op dit moment op een 11e plek met 2 punten en Hurley op de 8e plek met 7 punten. 


Kom jij Dames-1 ook aanmoedigen? Zondag 16 oktober om 12.45 uur in het allermooiste stadion tegen Hurley D1. Kaartjes voor deze wedstrijd of voor dit seizoen zijn te verkrijgen via deze link


Heren-1 speelt komend week uit op Kampong. Zondagmiddag om 14.45 uur in Utrecht. Kampong staat momenteel eerste in de poule met 19 punten en Rotterdam 5e met 13 punten. Wij wensen de heren veel succes!  




Hoe verliep het afgelopen weekend?

Dames-1 nam het zondag 9 oktober op tegen Tilburg. Beide teams zijn vorig jaar gepromoveerd naar de Hoofdklasse. Er is door de Dames hard gevochten, het was een hele goede wedstrijd en er zijn vele kansen geweest. Toch heeft Tilburg met geluk een doelpunt weten te maken, waardoor Rotterdam met lege handen naar huis terug keerde en zich moet gaan focussen op de aanval in de cirkel.


Heren-1 is nog steeds de meest scorende ploeg van de hoofdklasse. In eigen stadion versloegen zij afgelopen zondag 9 oktober Den Bosch met eindstand van 5-3. Gescoord is er door Tjep Hoedemakers (2), Jeroen Hertzberger (1) en Thijs van Dam (2). Jeroen is inmiddels nog maar zes goals verwijderd van zijn 400ste officieel doelpunt in zijn loopbaan bij HC Rotterdam. 

Voorwaarden & disclaimer