1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🙌🏻 Kom jij zaterdag Heren-1 aanmoedigen?

25-10-2022
Nieuwsafbeelding

Aanstaande zaterdag neemt Heren-1 het op tegen HGC in ons prachtige Schouten Zekerheid stadion. Momenteel staan de heren op de 4e plek (Pinoké en Amsterdam moeten nog een wedstrijd spelen) en kunnen jullie steun dus goed gebruiken!


Zet het snel in je agenda: zaterdag 29 oktober om 16.30 uur. Kaartjes voor deze wedstrijd zijn hier te verkrijgen


Dames-1 speelt komende zondag 30 oktober om 12.45 uur uit tegen Klein Zwitserland. Beide teams staan momenteel onderaan in het rechterrijtje en Rotterdam heeft er dus veel baat bij om deze wedstrijd te winnen. Ook zij kunnen jullie support goed gebruiken. Zien wij jou ook langs de lijn in Den Haag?





Hoe verliepen de wedstrijden afgelopen weekend?

Dames-1 speelde uit tegen landskampioen Den Bosch. Binnen 2 minuten zat het eerste doelpunt er al in, wat Rotterdam op 1-0 achterstand bracht. Niet veel later viel ook het tweede tegendoelpunt. Na het eerste kwart volgende nog veel kansen voor Den Bosch, maar keepster Iris Nikerk was niet meer te passeren. De wedstrijd eindigde in 2-0.


In Den Haag nam Heren-1 het op tegen Klein-Zwitserland. In het tweede kwart kwam Klein Zwitserland op 1-0 voorsprong na een strafcorner. Na de rust scoort Pepijn van der Heijden de 1-1 uit een strafcorner. In het vierde kwart zijn er veel kansen, maar valt deze uiteindelijk in het voordeel van Rotterdam en maakt Olivier Hortensius de 1-2. In de laatste minuut een prachtige combinatie tussen Tjep Hoedemakers en Steijn van Heijningen die met 1-3 de wedstrijd eindigde en drie punten mee naar Rotterdam namen.


Voorwaarden & disclaimer