1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🥁 Zaterdag laatste thuiswedstrijd met korting op kaartjes! Ben jij erbij?

1-11-2022
Nieuwsafbeelding

Wij kijken extra uit naar een volle tribune en heel veel gezelligheid op de club tijdens de laatste Hoofdklasse thuiswedstrijd van 2022. Daarom worden de kaartjes eenmalig met 50% korting verkocht. Ook deze week zal de jeugd tot 18 jaar weer gratis toegang krijgen bij de wedstrijd. Lees snel verder voor meer informatie over Dames-1 en Heren-1… 👇🏼


Dames-1 🔥

Aanstaande zaterdag is de laatste thuiswedstrijd van Dames-1 voor de winterstop. Na de overwinning vorige week op Klein Zwitserland verdienen ze ook deze week weer 3 punten!


➡️ Zaterdag 5 november om 16.30 uur speelt Dames-1 tegen HGC in ons allermooiste Schouten Zekerheid Stadion! ⬅️


Ben jij erbij? Wij regelen muziek, entertainment, een kidsclub en veel lekkers, zorgen jullie voor een goede portie Rotterdams support voor onze Dames? 


De kaartjes worden deze week eenmalig met 50% korting verkocht. Een volwassenen kaartje voor zaterdag kost nu €4,25 in plaats van €8,50. En jeugd onder 18 jaar heeft gratis toegang. Kaartjes koop je snel en makkelijk via deze link.


De wedstrijd zal ook weer live te volgen zijn bij Viaplay met verslag door onder andere Teun de Nooijer. Leuk om te weten; deze wedstrijd wordt bij Viaplay aangeduid als TOP wedstrijd, dat betekent dat er 7(!) camera’s zullen zijn.


Heren-1 💪🏼

Op donderdag 3 november vertrekt er een samengesteld team van Heren-2 en JO18-1 richting Huizen voor de derde ronde van de Gold Cup. Zij zullen zich opstellen als team voor HC Rotterdam. Dit heeft te maken met het drukke programma van Heren-1 en voornamelijk de (Jong) Oranje spelers. 


Aanstaande zondag reist Heren-1 af naar 020. Op 6 november nemen zij het op tegen Amsterdam in het Wagener stadion. Rotterdam staat momenteel op de 5e plek met 17 punten, Amsterdam op de 8e met 12 punten. Wij wensen de heren weer veel succes!




Hoe verliep het afgelopen weekend? 🔙

Voor de dames was het een belangrijke wedstrijd tegen Klein Zwitserland. Zij wisten hier voor het eerst dit seizoen 3 punten te behalen en wij zijn zo trots als een pauw. Gescoord werd er door Annebregt Rietveld (2) via een strafbal en strafcorner. En ook de terugkeer van Mascha Sterk (1) na long covid werd duidelijk kenbaar gemaakt met een doelpunt. Met een uitslag van 0-3 hebben zij deze punten meer dan verdient! De samenvatting zie je hier. 


Afgelopen zaterdag was HGC ook al op bezoek in Rotterdam. De tussenstand kwam snel op 0-3 met tegendoelpunten in het eerste en tweede kwart. Vanaf daar wisten zij zich te herpakken en scoorde Jeroen Hertzberger (2) tweemaal een strafbal. In het vierde kwart werden we nog verwend met een prachtige aanval van Tjep Hoedemakers en Alexander Schop met een doelpunt van Olivier Hortensius(1) en eindigde de wedstrijd in 3-3. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd hier.




 

Voorwaarden & disclaimer