1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏆 Heren-2 en JO18-1 spelen Gold Cup voor Heren-1

7-11-2022
Nieuwsafbeelding

Een mix van Heren-2 en JO18-1 wint twee keer in de Gold Cup van een Heren-1 team op overgangsklasseniveau!


Door het zeer drukke internationale programma van bijna al onze Heren-1 spelers is besloten om de Gold Cup wedstrijden dit seizoen in te vullen met een mix van Heren-2 en JO18-1. Een mooie gelegenheid om onze oud-coryfeeën nog een keer te inspireren en voor onze jeugdige talenten om vroegtijdig te wennen aan het ‘echte werk’.  


Ons Heren-2 is al niet te onderschatten met een mooie eerste positie in de reserve Hoofdklasse net als ons JO18-1 dat net aan de landelijke competitie is begonnen. Allemaal prima natuurlijk maar een Heren-1 team op overgangsklasse niveau als tegenstander is toch andere koek zou je denken.


Op donderdag 6 oktober trad de mix van H2 en JO18-1 onder leiding van Pieter Bos en ondersteund door Kai de Jager aan, op en tegen Zoetermeer H1. Het was een echte Gold Cup wedstrijd met bijbehorende ambiance; publiek en vuurwerk. Tegen de verwachting in sleepte onze mix H2 en JO18-1 letterlijk in de slotminuten van de wedstrijd met 1-2 de overwinning binnen. 



Donderdag 6 oktober: Zoetermeer - Rotterdam


Vervolgens was afgelopen donderdag Huizen H1 de tegenstander. Huizen staat in de bovenste regionen van de overgangsklasse waardoor ook hier de verwachting was dat we een heel zware wedstrijd tegemoet gingen. Dat was het ook zeker maar na een paar keer op achterstand te zijn gekomen werd ook hier in de slotminuten een achterstand omgebogen in een overwinning.


Heel mooi om te zien dat onze ervaren H2 spelers en de vijf JO18-1 spelers zo’n goede combinatie vormen en dat ook de gescoorde doelpunten mooi worden verdeeld; tegen Huizen was het 2 keer een strafcorner van Tristan Algera en een doelpunt van Bart Nelck en 2 keer JO18-1: Bent Verbakel en Timme van der Heijden.


Volgende week donderdag, 17 november, speelt dit team in de kwartfinale tegen Almere uit. 



Donderdag 3 november: Huizen - Rotterdam




 

Voorwaarden & disclaimer