1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 11 mei 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis MO9-07 hdm MO9-10
09:00 Thuis JO8-04 D.H.C. Hudito JO8-2
10:30 Thuis MO7- Boekhorsten M.H.C. Krimpen MO7-1-mix

⚽️ Vrienden borrel met Wim Kieft op 23 november

9-11-2022
Nieuwsafbeelding

Misschien heb je er wel eens over gelezen, ben je zelf lid of heb je er nog nooit van gehoord: de Vrienden van HC Rotterdam.


De Vrienden vormen een netwerk dat bijdraagt dat de club haar ambities voor de hockeysport kan nastreven. Om de topsport, de jeugdopleiding, maar ook het niveau van de breedtesport te verbeteren, dragen De Vrienden van HC Rotterdam heel graag hun steentje bij en zijn zij samen een van de grootste sponsoren voor de club. 


Op woensdag 23 november vindt er weer een Vriendenborrel plaats. Het belooft een ouderwetse topavond te worden met een borrel vanaf 18.00 uur, waarna Wim Kieft als gast in zal gaan op de ontwikkelingen van het WK Voetbal en natuurlijk zijn veelbewogen loopbaan als topsporter. Gevolgd door een gezellig diner om met elkaar na te praten.


Deze bijeenkomst is exclusief voor Vrienden van Rotterdam (SVR). Wil jij deze avond niet missen en ken jij iemand die al Vriend is? Kom gezellig mee als introducé!


Word ook Vriend van HC Rotterdam
Voor meer informatie is er de website www.stichtingvrienden.nl, maar iedereen is van harte welkom om een keer een activiteit van de Vrienden bij te wonen. Een club als HC Rotterdam kan niet bestaan zonder het hebben van goede Vrienden en hoopt daarom dat je jij daarbij aansluit!


Hans van Ruiten ([email protected]) en Karianne Lagendaal ([email protected]) geven graag meer informatie over de Vrienden van HC Rotterdam.

Voorwaarden & disclaimer