1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🥂 Vier 14 januari het nieuwe jaar op de club!

5-1-2023
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 14 januari vieren we het begin van weer een spetterend hockeyjaar! Nu alle oliebollen en kerstmenu’s een beetje gezakt zijn, proosten we graag met jong en oud op een mooi en sportief hockeyjaar. En dit jaar is er niet alleen een nieuwjaarsborrel, maar zetten Ross, Koen & Florian van het horeca team de hele dag een leuk programma neer. Ben jij erbij? 


09.30 – 10.30 uur: Ontbijt jeugdteams 

We starten de dag met de jeugdteams, die voor of na hun zaalhockey wedstrijd kunnen aanschuiven voor een lekker ontbijtje. Als kers op de taart zenden we direct aansluitend op het ontbijt de eerste wedstrijd van WK Hockey uit. Wil jouw team hierbij zijn? Schrijf je in via dit formulier. Het ontbijt is €7,50 pp en mogelijk vanaf 08.30 uur voor uit- of vroeg spelende teams.


10.30 – 12.00 uur: WK Hockey Heren: Nederland – Maleisië 

Op dinsdag 3 januari zijn Justen, Steijn, Thijs en Tjep uit Heren-1 vertrokken naar India voor het WK Hockey Heren. Het WK begint op 13 januari en de finale is op 29 januari in Bhubaneswar. Oranje speelt in de poulefase tegen Maleisië, Nieuw-Zeeland en Chili. De eerste wedstrijd tegen Maleisië wordt op de club uitgezonden en iedereen is welkom om de wedstrijd te komen kijken! 


12.00 – 14.00 uur: Boozy Brunch 

Aansluitend op de wedstrijd, om 12.00 uur, is het tijd voor een heerlijke Boozy Brunch voor al onze senioren teams. De kosten voor de Boozy Brunch zijn €9,50 pp met een speciale actie voor groepen van 8! Goede muziek en een heerlijke brunch waar de bubbels rijkelijk zullen vloeien. Perfect moment om met je team te toosten op een mooi jaar. Na de brunch kan je meteen doorrollen naar de nieuwjaarsborrel, dus genoeg vermaak. Schuiven jij & je teamgenoten ook aan? Schrijf je in via dit formulier


14.00 – 17.00: Nieuwjaarsborrel 

Want uiteraard is er ook dit jaar weer een nieuwjaarsborrel waarin we samen het glas heffen op een mooi nieuw hockeyjaar. Om 14.00 uur is er een toost moment en de borrel is tot 17.00 uur. 


We hopen jullie allemaal te zien! 

Voorwaarden & disclaimer