1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🐹 Albert Heijn De Wolf Super Sunday op 19 maart

7-3-2023
Nieuwsafbeelding

Albert Heijn De Wolf Super Sunday? Ja, dat lees je goed! Samen met onze trouwe sponsor Albert Heijn De Wolf gaan we van zondag 19 maart hét dagje uit voor gezinnen uit onze regio maken en die dag wil je niet missen.


Kom kijken naar hockey op het hoogste niveau, win één minuut gratis winkelen bij AH De Wolf tijdens de rust, klim over de stormbaan of verbeter je skills in de ABN AMRO Fun Court. Hier wil je bij zijn!  Lees gauw verder om te zien wat je kan verwachten en hoe je aan gratis kaartjes komt.


Waar scoor ik een kaartje? 

Voor de Albert Heijn de Wolf Super Sunday kan je gratis kaartjes bemachtigen! Hoe? Door in de week voor 19 maart boodschappen te doen bij Albert Heijn De Wolf aan de Kleiweg in Rotterdam. Zij geven bij elke €25,00 aan boodschappen namelijk één gratis toegangsbewijs weg.


Je kan natuurlijk ook kaartjes krijgen via onze ticketshop. Op de dag zelf kan je ook een kaartje aan de deur kopen. In verband met de verwachte drukte raden wij wel aan om deze vooraf te verkrijgen, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij aankomst.


Wist je al dat studenten vanaf 2023 korting krijgen op kaartjes voor de wedstrijden van Dames-1 en Heren-1? Een studenten ticket voor deze Super Sunday kost € 7,50 op vertoon van een geldige studentenkaart.

 


Wat staat er op het programma?


12.45 uur Rotterdam D1 - Kampong

Albert Heijn De Wolf is trotse sponsor van Dames-1 die het zondag 19 maart opneemt tegen Kampong. Op dit moment nek aan nek in het klassement. Wij kijken uit naar een volle tribune om de dames naar de overwinning te schreeuwen en Kampong achter zich te laten. In de rust van de wedstrijd kan er één minuut gratis winkelen bij Albert Heijn De Wolf gewonnen worden! Hoe? Dat vertellen we je dan!


13.00 uur ABN AMRO Fun Court

Ook sponsor ABN AMRO zal tijdens de Albert Heijn de Wolf Super Sunday aanwezig zijn. Samen met de Vrienden van HC Rotterdam ontvangen zijn diverse relaties tijdens deze dag. En zij hebben ook aan alle jongere bezoekers gedacht. Zij kunnen terecht in het ABN AMRO Fun Court waar de begeleiders van Bovelander assisteren bij knotshockey, de pannakooi, het doolhof, de sprintmeter, de slagmeter en het gatendoeken. Vergeet je hockeystick dus niet! 


14.45 uur Rotterdam H1 - Oranje Rood

Net na de aftrap van Ajax - Feyenoord (wat ook op de club uitgezonden zal worden) nemen de mannen van Heren-1 het op tegen Oranje-Rood. In het clubhuis zal er rond 14.00 uur een analyse voorafgaand aan deze wedstrijd zijn. Deze is voor iedereen te volgen. Ook Heren-1 kan de aanmoediging goed gebruiken om op de playofff positie te blijven staan. 


Thuisspelende teams

Alle senioren teams en hun tegenstanders, indien van toepassing bij thuisspelen, worden apart geïnformeerd over de toegangscontrole. 


Kortom, een dag vol met activiteiten op de club. Ben jij er ook bij? Tot dan!




 

Voorwaarden & disclaimer