1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏑 Deze week Hoofdklasse hockey op zaterdag Ên zondag!

29-3-2023
Nieuwsafbeelding

Geen Super Sunday deze week, maar wel wedstrijden van Dames-1 en Heren-1 op zaterdag én zondag in ons Schouten Zekerheid Stadion. Ben jij toch al op de club of ben je nog op zoek naar iets leuks voor dit weekend? Neem gezellig plaats op de tribune! 


Zaterdag 1 april om 18.30 uur | Rotterdam D1 - Tilburg D1

Zaterdag neemt Dames-1 het op tegen Tilburg. Een belangrijke wedstrijd tussen de nummer 10 (Tilburg) en 11 (Rotterdam) in het klassement met maar drie punten verschil. De Dames kunnen onze aanmoediging goed gebruiken, dus we zien je graag aanstaande zaterdag voor deze spannende wedstrijd.


Zondag 2 april om 14.45 uur | Rotterdam H1 - Schaerweijde H1

Op zondag gaat Heren-1 de strijd aan met Schaerweijde. Tussen beide teams zit een verschil van 20 punten, met Rotterdam nog op een play off positie als derde in de ranglijst en Schaerweijde op de elfde plek. Ook deze overwinning is voor Rotterdam hard nodig om de play off positie te kunnen behouden. 


Ben jij er ook bij?

Wij kijken uit naar volle tribunes en veel gezelligheid op de club dit weekend. Kaartjes voor de wedstrijden zijn te verkrijgen via onze ticketshop. Jeugdleden die spelen hebben op zaterdag gratis toegang tot de wedstrijd van Dames-1 en senioren leden die zondag spelen hebben op zondag gratis toegang tot de wedstrijd van Heren-1.


Benieuwd hoe het afgelopen weekend verliep? 

Hieronder de samenvattingen van Eyecons:


🔗 Samenvatting SCHC D1 - Rotterdam D1

🔗 Samenvatting Voordaan H1 - Rotterdam H1





 


Voorwaarden & disclaimer