1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🎁 Win een gesigneerd shirt van Heren- en Dames-1!

18-4-2023
Nieuwsafbeelding
Ben jij de allergrootste supporter van Dames- en Heren-1? Dan kan jij dit weekend tijdens de Hoofdklassewedstrijden een gesigneerd spelersshirt winnen!

Komend weekend spelen zowel de Dames als de Heren thuis in ons Schouten Zekerheid Stadion. En dat zijn twee belangrijke wedstrijden, want in aanloop naar de play-offs en play-outs staat er bij beide teams nog veel op het spel. Met twee pittige tegenstanders is alle support dus extra welkom! Om de trouwe fans dit weekend extra te belonen, geven de spelers van Heren- en Dames-1 tijdens de wedstrijd een shirt weg met alle handtekeningen van de spelers.

Hoe kun je meedoen?
Zorg dat je zaterdag 22 april (Heren-1 tegen Kampong - 16.30) of zondag 23 april (Dames-1 tegen Den Bosch - 12.45) de allerbeste supporter in het publiek bent! Je mag alles uit de kast trekken; van toeters tot bellen, van schmink tot de mooiste spreekkoren… alles is welkom! Tijdens de rust wordt per wedstrijd één winnaar gekroond en gehuldigd. Iedereen die aanwezig is bij de wedstrijd mag meedoen, dus tot dan!

Hoe zit het met tickets?
Als je zaterdag of zondag zelf een wedstrijd op de club speelt, dan heb je gratis toegang tot de wedstrijd.
Kom je wel graag kijken, maar speel je zelf niet? Tickets zijn hier verkrijgbaar






Voorwaarden & disclaimer