1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏑 Hoofdklasse hockey op zaterdag en zondag!

19-4-2023
Nieuwsafbeelding

Aanstaand weekend zijn er weer wedstrijden van Dames-1 en Heren-1 in ons Schouten Zekerheid Stadion. Heren-1 speelt dit keer op zaterdag om 16.30 uur en neemt het op tegen koploper Kampong. Dames-1 speelt zondag om 12.45 uur tegen Den Bosch. Ben jij toch al op de club of ben je nog op zoek naar iets leuks voor dit weekend? Neem gezellig plaats op de tribune! 


Zaterdag 22 april | 16.30 uur | Rotterdam H1 - Kampong H1

Heren-1 bracht vorige week drie punten mee uit Den Bosch en is ook van plan deze zaterdag drie punten in Rotterdam te houden. Zaterdag einde middag nemen zij het op tegen de nummer 1 in de Hoofdklasse Heren: Kampong. Kom jij deze strijd ook in het stadion bekijken?


Zondag 23 april | 12.45 uur | Rotterdam D1 - Den Bosch D1

Ons Dames-1 werkt elke week weer keihard om zich in de Hoofdklasse staande te houden. Komende zondag gaan zij de strijd aan met Den Bosch, momenteel op de derde plek in de Hoofdklasse Dames. De extra aanmoediging van alle hockeyliefhebbers kunnen zij enorm waarderen en hopen jou zondag op de club te zien!


Ben jij er ook bij?

Wij kijken uit naar volle tribunes en veel gezelligheid op de club dit weekend. Kaartjes voor de wedstrijden zijn te verkrijgen via https://tickets.twelveticketing.eu/events?distributionId=179400. Jeugdleden die spelen hebben op zaterdag gratis toegang tot de wedstrijd van Heren-1 en senioren leden die zondag spelen hebben op zondag gratis toegang tot de wedstrijd van Dames-1.


💚 Win een gesigneerd shirt van Heren- en Dames-1!

Ben jij de allergrootste supporter van Dames- en Heren-1? Dan kan jij dit weekend tijdens de Hoofdklasse wedstrijden een gesigneerd spelersshirt winnen!


Komend weekend spelen zowel de Dames als de Heren thuis in ons Schouten Zekerheid Stadion. En dat zijn twee belangrijke wedstrijden, want in aanloop naar de play-offs en play-outs staat er bij beide teams nog veel op het spel. Met twee pittige tegenstanders is alle support dus extra welkom! Om de trouwe fans dit weekend extra te belonen, geven de spelers van Heren- en Dames-1 tijdens de wedstrijd een shirt weg met alle handtekeningen van de spelers.


Hoe kun je meedoen?

Zorg dat je zaterdag 22 april (Heren-1 tegen Kampong - 16.30) of zondag 23 april (Dames-1 tegen Den Bosch - 12.45) de allerbeste supporter in het publiek bent! Je mag alles uit de kast trekken; van toeters tot bellen, van schmink tot de mooiste spreekkoren… alles is welkom! Tijdens de rust wordt per wedstrijd één winnaar gekroond en gehuldigd. Iedereen die aanwezig is bij de wedstrijd mag meedoen, dus tot dan!


Benieuwd hoe het afgelopen weekend verliep bij beide teams? Hieronder de samenvattingen van Eyecons:

🔗 Samenvatting Hurley D1 - Rotterdam D1

🔗 Samenvatting Den Bosch H1 - Rotterdam H1

 





 

Voorwaarden & disclaimer