1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Gezocht: Trainer/coach Heren-2

14-6-2023
Nieuwsafbeelding
Wie wordt de nieuwe trainer coach van het best bewaarde geheim van HC Rotterdam?

Rotterdam Heren-2 valt onder de Topsport afdeling van Rotterdam en speelt al jarenlang op het hoogste niveau voor reserve teams; de Reserve Hoofdklasse. De tegenstanders zijn de reserve teams van Bloemendaal, Amsterdam, Pinoke, Klein Zwitserland en ga zo maar door. Momenteel draait het team mee in de top van die klasse.

Veel eerste teams van andere clubs worden verrast door het hoge niveau van dit team, getuige de twee overwinningen die werden geboekt tegen 1e teams van overgangsklasseclubs tijdens de Gold Cup competitie.

Heren-2 zoekt vanaf het komend seizoen een trainer/coach die het leuk vindt om de mix van ervaren ex-hoofdklasse spelers en jong talent te begeleiden naar mooie prestaties in de hoofdklasse waarbij de ontwikkeling van talent maar ook het plezier van oudere ervaren spelers centraal moet staan.

Je werkt samen met de staf van H1 en JO18-1 om in aanvulling op de vaste kern van H2, spelers uit JO18-1 te laten wennen aan het echte werk en om spelers van H1 die minder aan spelen in het eerste toekomen te helpen ontwikkelen. Hiermee draag je in belangrijke mate bij aan de doorstroming van eigen jeugd naar Heren-1, iets dat de club nadrukkelijk nastreeft.

Een mooie opstap voor zich ontwikkelende coaches naar een hoger niveau of ervaren coaches die het leuk vinden deze groep in de schaduw van het 1e elftal te begeleiden.
Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Luuk van der Schoot, Bestuurslid Topsport bij Rotterdam en we drinken vrijblijvend een kopje koffie. Mail of bel gerust: [email protected] of 06-460 065 18



Voorwaarden & disclaimer