1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 11 mei 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis MO9-07 hdm MO9-10
09:00 Thuis JO8-04 D.H.C. Hudito JO8-2
10:30 Thuis MO7- Boekhorsten M.H.C. Krimpen MO7-1-mix

Contractverlenging met DAKA

12-6-2023
Nieuwsafbeelding
We zijn verheugd om aan te kondigen dat DAKA haar sponsorcontract met HC Rotterdam heeft verlengd, waardoor de sterke band tussen beide partijen wordt voortgezet.

Diederik Chevalier, voorzitter van HC Rotterdam: "We zijn verheugd dat DAKA ervoor heeft gekozen om hun steun aan HC Rotterdam voort te zetten. DAKA heeft in hockey een belangrijke doelgroep gezien en begrijpt de passie en toewijding die onze sport kenmerkt. Samen kunnen we blijven bouwen aan een succesvolle toekomst voor HC Rotterdam."

HC Rotterdam en DAKA hebben al geruime tijd een partnerschap, en de verlenging van het sponsorcontract bevestigt de hechte relatie tussen beide partijen. Jan Peter Dankaert, directeur en eigenaar van DAKA, benadrukt: "Als langdurige partner van HC Rotterdam zijn we trots op onze betrokkenheid bij deze fantastische club. De ambities van HC Rotterdam passen uitstekend bij de visie van DAKA als sponsor."

De voortzetting van het sponsorcontract biedt HC Rotterdam de mogelijkheid om verder te investeren in de club en haar doelen op zowel sportief als maatschappelijk gebied te realiseren. De club is dankbaar voor de voortdurende steun van DAKA en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking in de komende jaren.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer