1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

šŸ§”FINALES NK O16 & O18 op HC Rotterdam

13-6-2023
Nieuwsafbeelding

HC Rotterdam is dit jaar de host  voor het Nationaal Kampioenschap Hockey voor de jeugd O16 en O18! We kijken er enorm naar uit om jullie te verwelkomen op ons prachtige hockeyterrein voor een spannend toernooi vol talent, passie en sportiviteit.

Datum: 24 juni ā€™23

Locatie: HC Rotterdam, Hazelaarweg 2, 3053PM

Dit toernooi belooft een hoogtepunt te worden in het Nederlandse hockeyseizoen. De beste jeugdspelers uit het hele land zullen samenkomen op HC Rotterdam om te strijden om de felbegeerde titels in de categorieƫn O16 en O18. Het belooft een spektakel te worden met wedstrijden vol technische hoogstandjes, teamwerk en intense rivaliteit.

Op deze dag strijden de 4 beste teams van de O16 jeugd van de jongens en de meiden en de 4 beste teams van de O18 jeugd van de jongens en de meiden tegen elkaar.  

Tijden van de wedstrijden en wie deze spelen worden hier gepubliceerd zodra die bekend zijn! Maar desondanks kun je de datum 24 juni alvast in je agenda zetten!

Tijdens deze wedstrijden hopen wij enthousiast publiek te ontvangen maar, LET OP vuurwerk is tijdens dit evenement ten strengste verboden. Het is dus niet toegestaan om vuurwerk mee te nemen en af te steken tijdens deze dag. Mocht het wel gebeuren zijn we genoodzaakt maatregelen te nemen tegen deze persoon/groep.

We nodigen alle hockeyliefhebbers, supporters, families en vrienden uit om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid. Kom langs en moedig jouw favoriete teams aan terwijl ze hun uiterste best doen om de titel te veroveren. Het zal een onvergetelijke ervaring zijn om de energie en opwinding van het NK Hockey te beleven op de tribunes van HC Rotterdam.

We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op HC Rotterdam voor het Nationaal Kampioenschap Hockey voor jeugd O16 en O18. Laten we samen genieten van prachtige wedstrijden en een fantastische dag vol hockeyplezier!

HC Rotterdam

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer