1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Nieuwe assistent trainer/coach Heren-1: Robbert Paul Aalbregt

15-6-2023
Nieuwsafbeelding
Robbert Paul Aalbregt wordt met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe assistent trainer/coach, waarbij hij de positie overneemt van Kai de Jager, die recentelijk naar Kampong is vertrokken.

Robbert Paul Aalbregt is geen onbekende binnen de club, aangezien hij eerder het eerste Dames- of Herenelftal als hoofdcoach onder zijn hoede had. Ook coacht zijn zoon MO14-1 op onze club.

Onder zijn leiding behaalde Heren-1 de derde plaats in de eerste editie van de Euro Hockey League (EHL). Ook schoot hij twee keer te hulp toen Dames-1 in een lastige situatie verkeerde. Zijn uitgebreide ervaring, inzicht in het spel en vaardigheid om talenten te ontwikkelen maken hem de ideale kandidaat om samen met Robin Rösch het getalenteerde team verder te ontwikkelen.

Luuk van der Schoot, Bestuurslid Topsport, is enthousiast over de terugkeer van Robbert Paul Aalbregt naar HC Rotterdam: ‘Zijn bewezen capaciteiten als trainer en coach en zijn toewijding aan het ontwikkelen van spelers maken hem de perfecte match als assistent trainer/coach voor ons talentvolle team.’

Afgelopen weekend vierde Aalbregt al een succes met zijn huidige club Forescate, waar hij promoveerde naar de overgangsklasse ten koste van Zoetermeer.

Met de komst van Aalbregt zet HC Rotterdam vol vertrouwen een nieuwe stap in de ontwikkeling van de spelersgroep voor komend seizoen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer