1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Speelsters Dames-1 verlengen contract

30-6-2023
Nieuwsafbeelding
De club maakt met genoegen bekend dat Annebregt Rietveld, Amber van den Dijssel, Emma van Santbrink (allen hierboven op de foto), Iris Hollander en Lieke Elsman hebben besloten om hun contracten bij de club te verlengen. Deze getalenteerde speelsters zijn doorgegroeid vanuit de jeugdopleiding naar Dames-1, waar ze een belangrijke rol hebben gespeeld in de promotie naar de Tulp Hoofdklasse vorig seizoen en handhaving afgelopen seizoen.

Koen van der Kaa, lid van de Commissie Tophockey Dames, laat weten: "We zijn blij, trots en onder de indruk van de stijgende lijn die deze dames stuk voor stuk doormaken binnen het hedendaagse dameshockey. We zijn dan ook enorm blij dat deze speelsters betrokken blijven in onze weg naar de top.” 

Naast het verlengen van de contracten van deze toptalenten, hebben we ook Mascha Sterk, Merel Boekhorst en Merel van Campen weten te behouden. Deze speelsters hebben zich het afgelopen jaar bewezen bij Dames-1 en hun contracten zijn dan ook met veel enthousiasme verlengd. 


v.l.n.r. speelsters Iris Hollander, Lieke Elsman en Merel Boekhorst.

De club is verheugd over de toekomst van Dames-1 en is dankbaar voor de inzet en toewijding van deze speelsters. HC Rotterdam blijft zich richten op het ontwikkelen van succesvol dameshockey en heeft alle vertrouwen dat dit team progressie zal blijven boeken richting de top.


Mascha Sterk in actie



Merel van Campen in actie

Reacties

Diederick Badon Ghijben
Toppers!

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer