1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Veranderingen in begeleidingsteam HC Rotterdam Dames 1

3-7-2023
Nieuwsafbeelding
Het begeleidingsteam van HC Rotterdam Dames 1 ondergaat enkele veranderingen in het komende seizoen.

Jeroen Laurensen, assistent trainer/coach, neemt afscheid van het team. De club is Jeroen enorm dankbaar voor zijn bijdrage aan het handhaven van het team in de Tulp Hoofdklasse en is verheugd dat hij zijn goede werk voortzet bij de jeugdafdeling van HC Rotterdam.

Simone van der Akker, assistent trainer/coach, zal het begeleidingsteam ook verlaten. Simone heeft een belangrijke rol gespeeld in de weg naar promotie naar de Tulp Hoofdklasse.

Als nieuwe aanwinst verwelkomt HC Rotterdam Jordy van der Waart. Hij zal naast Brian Vervoort (trainer/coach) de rol van assistent invullen. "We zijn ontzettend blij met de kennis en ervaring die Jordy met zich meebrengt. We zijn ervan overtuigd dat hij zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de talentvolle meisjeslijn en samen met Brian de prestaties van Dames 1 naar een hoger niveau kan tillen”, aldus Koen van der Kaa, lid van de Commissie Tophockey Dames bij HC Rotterdam.

Jordy van der Waart zelf geeft aan: "Na 9 jaar ervaring met Leonidas Dames 1 en verschillende functies binnen de KNHB ben ik trots dat ik deel mag uitmaken van het begeleidingsteam. Het doel is en blijft om de opgaande lijn voort te zetten en waar mogelijk te verbeteren.”





"Het komende seizoen streven we ernaar om in de Hoofdklasse verdere stappen te zetten, door een herkenbaar elftal te zijn met een eigen DNA waar iedereen graag deel van uitmaakt. De talentvolle meisjeslijn staat al jaren aan de top van Nederland en dit vormt ook de basis voor het succes van het huidige Dames 1. Ik wil hieraan bijdragen door nieuwe inzichten toe te voegen aan al het goede dat al aanwezig is”, voegt Van der Waart toe.

Naast zijn nieuwe rol bij HC Rotterdam Dames 1 is Jordy ook vader van twee jongens en op dit moment assistent bondscoach bij Nederland MO16.


Reacties

Martine van Halteren-Ferreira
Heel veel succes bij ‘ons’, Jordy! En we gaan jou in no time een groen-wit hartje geven! jou

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer