1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Joy Haarman vervolgt haar hockeycarrière bij HC Rotterdam

5-7-2023
Nieuwsafbeelding
We zijn verheugd om aan te kondigen dat Joy Haarman zich bij Dames 1 zal voegen het komende seizoen. Met haar 22 jaar heeft Joy onlangs haar studie in Amerika succesvol afgerond. Ze heeft haar hockeyopleiding genoten in het Amsterdamse Bos, waar ze uitkwam voor Pinoké en Amsterdam. Na waardevolle ervaring te hebben opgedaan in de Tulp Hoofdklasse bij Amsterdam en Bloemendaal, heeft ze een prachtig hockeyavontuur beleefd bij Syracuse in Amerika. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging bij HC Rotterdam.




"Het spel van Rotterdam trekt me erg aan. Het is een team dat heel verzorgd hockey op de mat legt, een passing game speelt en een geweldige mentaliteit uitstraalt. Plus het stadion, de stad en de club zelf! Ik kijk er heel erg uit naar uit om voor deze club te spelen en de echte Rotterdamse mentaliteit te leren kennen.” aldus Joy Haarman.

Met de komst van Joy Haarman verwelkomt HC Rotterdam een getalenteerde en gemotiveerde speelster in het team. De club kijkt uit naar een succesvol seizoen en is ervan overtuigd dat Joy een waardevolle bijdrage zal leveren aan het team.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer