1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Aanvoerster Lotte De Heer verlengt contract

14-7-2023
Nieuwsafbeelding
Lotte de Heer heeft haar contract bij HC Rotterdam verlengd. Ze zal haar rol als captain bij Dames 1 blijven vervullen en samen met het veelbelovende team verder bouwen aan de toekomst.

Lotte speelt al jarenlang voor HC Rotterdam en is inmiddels een onmisbaar onderdeel geworden van Dames 1. Als jonge speelster sloot ze zich aan bij het team en nu, in de Tulp Hoofdklasse, wil ze haar dromen en ambities waarmaken met haar geliefde club.

"Het is heel erg fijn dat een ervaren speelster als Lotte haar carrière voortzet bij de club en stapsgewijs de weg omhoog in de Tulp Hoofdklasse kan zetten met dit talenvolle elftal” aldus Koen van der Kaa, lid van de Commissie Tophockey Dames.




Lotte is erg enthousiast over de verlenging "Ik ben enorm trots en verheugd om ook het komende seizoen te blijven hockeyen bij de club waar ik ben opgegroeid. En nieuwe stappen kan maken met dit mooie team.”

De verlenging van het contract wordt met veel vreugde ontvangen door HC Rotterdam. Haar aanwezigheid als vaste waarde in het team wordt enorm gewaardeerd. De club is verheugd om haar ook in de toekomst bij Dames 1 te hebben.


Reacties

Simone van den Akker
❤️

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer