1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Iris Nikerk verlengt contract bij HC Rotterdam

24-8-2023
Nieuwsafbeelding
HC Rotterdam is verheugd om aan te kondigen dat Iris Nikerk haar contract heeft verlengd en haar verblijf bij de club met nog zeker 3 jaar zal voortzetten.

Gedurende de afgelopen seizoenen heeft Iris keer op keer laten zien welke cruciale rol zij vervult in Dames 1 en hoe zij als keepster wekelijks een hoog niveau haalt tijdens de wedstrijden. De club is dan ook enorm trots dat Iris in juli ook actief was op het EK Hockey5s.

"Ik ben ontzettend trots dat wij volgend jaar weer in de Tulp Hoofdklasse spelen”, reageert Iris Nikerk. "Met zo'n getalenteerd team ligt er een mooie toekomst in het verschiet. Bovendien ben ik erg blij dat ik nog 3 jaar voor deze prachtige club mag spelen. Ik kijk uit naar de komende seizoenen!” 

Trainer/coach van HC Rotterdam, Brian Vervoort, voegt toe: "Ik ben ontzettend blij dat Iris zich voor langere tijd aan de club verbindt. We kunnen de komende jaren rekenen op een betrouwbare doelvrouw, die daarnaast een belangrijke rol speelt in ons teamproces vanwege haar coachende vermogen.” 

De club kijkt vol vertrouwen uit naar een succesvolle toekomst met Iris als een van de pijlers van Dames 1.

Reacties

Fabienne Staverman
Super leuk

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer