1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Luuk van der Schoot treedt terug als bestuurslid topsport

30-8-2023
Nieuwsafbeelding

Luuk van der Schoot heeft besloten zijn functie als bestuurslid topsport met onmiddellijke ingang neer te leggen. De druk die deze rol met zich meebrengt en de tijd die het vergt, gecombineerd met de uitdagingen in zijn professionele carrière en zijn wens om voldoende tijd te besteden aan zijn gezin, was allemaal niet meer in balans. Dit heeft hem doen besluiten om deze keuze te maken. 

Als bestuur hebben wij alleen maar begrip voor dit besluit en zijn we erg gecommitteerd om het ongelooflijk goede werk dat Luuk in de afgelopen twee jaar heeft verricht, voort te zetten. Koen van der Kaa neemt ad interim de operationele verantwoordelijkheden over, de bestuursverantwoordelijkheid voor topsport wordt tijdelijk overgenomen door onze voorzitter Jac Bressers.

Wij willen verenigingsbreed goed overwegen hoe het takenpakket van deze complexe functie in de toekomst duurzaam in te vullen is, voordat we het vacaturetraject gaan starten. Als er leden zijn die ideeën hebben over de invulling van deze rol, dan horen we die graag. Je kunt hiervoor één van de bestuursleden benaderen. Als je vragen hebt die direct gerelateerd zijn aan de topsport binnen onze club, neem dan contact op met Koen van der Kaa of Jac Bressers.

Bij deze willen wij Luuk hartelijk bedanken voor zijn tomeloze inzet en bijdrage.

Voorwaarden & disclaimer