1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Brian Vervoort neemt afscheid bij Dames HC Rotterdam aan het eind van dit seizoen

11-1-2024
Nieuwsafbeelding
Na een lange en mooie samenwerking kondigt Brian Vervoort aan dat hij aan het einde van dit seizoen zijn rol als trainer/coach van Dames 1 bij HC Rotterdam zal beĆ«indigen. 

Met maar liefst 17 jaar toewijding aan onze vereniging, waarvan de laatste 7 jaar als trainer/coach bij Dames 1, sluit Brian een belangrijk hoofdstuk af. Hij begon als assistent-trainer/coach en heeft de afgelopen 5 jaar als hoofdtrainer/coach een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het team. 

Gedurende deze periode zijn er, mede dankzij Brians inzet, aanzienlijke stappen gezet. Dit heeft geresulteerd in het feit dat onze dames nu op het hoogste niveau spelen en dat talenten uit de jeugd doorstromen naar Dames 1. 

Koen van der Kaa, Bestuurslid Tophockey bij HC Rotterdam, betreurt het vertrek van Brian, maar heeft respect voor zijn besluit: "Ondanks dat ik het jammer vind dat Brian vertrekt na dit seizoen, kan ik niets dan respect hebben voor de vele jaren van toewijding en enthousiasme." 

Brian Vervoort licht zijn besluit om te vertrekken toe met het volgende: "De afgelopen zeven jaar heb ik met enorm veel plezier en passie met Rotterdam Dames 1 mogen samenwerken. Het proces om met deze waanzinnig talentvolle en ambitieuze groep speelsters toe te werken naar de volgende stap zal ik in de toekomst gaan missen! Ik bedank HC Rotterdam voor het vertrouwen dat er altijd is geweest en ik kijk uit naar de laatste periode om ervoor te zorgen dat deze groep blijft waar ze horen, zodat ik het stokje met een gerust hart kan overdragen." 

Wij wensen Brian alle goeds voor de toekomst en danken hem voor zijn onschatbare bijdrage aan de club. 

Reacties

Thijmen van Ettinger
Topper! Tnx voor je inzet!!!!

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer